Ovengebakken bloemkool met rundworstjes | Carrefour

Une erreur s'est produite

Malheureusement une erreur s'est produite. Veuillez réessayer plus tard.

Votre créneau

Ovengebakken bloemkool met rundworstjes

Ovengebakken bloemkool met rundworstjes

Préparation 15 min.
Difficulté Facile
Préparation 15 min.
Difficulté Facile
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de bladeren van de bloemkool en snij de stam bij zodat de kool mooi recht kan staan. Besprenkel met citroensap en olijfolie en kruid met zout en peper. Leg de bloemkool in een grote ovenschaal en zet 1 u in het midden van de oven.
  2. Was de aardappelen maar schil ze niet. Besprenkel ze met olie en leg ze na 30 min bij de bloemkool in de oven. Meng de chipolata’s met de knoflook, de ui, de olijfolie, zout en peper en leg ook dit bij de bloemkool, 15 min voor het eind van de bereidingstijd. Laat bakken tot de worstjes goudbruin zien.
  3. Meng de kerstomaten met het basilicum, de peterselie, de balsamicoazijn en een scheutje olijfolie extra vierge. Kruid naar smaak met zout en peper. Leg dit mengsel in de ovenschotel net voor het opdienen.

Cliquez sur les ingrédients de la recette pour plus de détails sur les allergènes

  • Ingrédients pour:
  • 2Personnes
  • Bloemkool 0.50
  • Citroen (sap) 0.50
  • Olijfolie 2
  • Zout, peper

Voor erbij:

  • Aardappelen (Corne de gate of Florenville) 200 g.
  • Rundchipolata's 6
  • Teentjes look, in dunne plakjes 3
  • Rode uien, in dunne ringen 1
  • Olijfolie 1 c.à.s
  • Rode en gele kerstomaten, gehalveerd 250 g.
  • Basilicumblaadjes
  • Platte peterselie, gesnipperd 2 c.à.s
  • Balsamicoazijn 30 ml.
  • Olijfolie extra vierge
  • Peper, zeezout
  • Ingrédients pour:
  • 2Personnes
  • Bloemkool 0.50
  • Citroen (sap) 0.50
  • Olijfolie 2
  • Zout, peper

Voor erbij:

  • Aardappelen (Corne de gate of Florenville) 200 g.
  • Rundchipolata's 6
  • Teentjes look, in dunne plakjes 3
  • Rode uien, in dunne ringen 1
  • Olijfolie 1 c.à.s
  • Rode en gele kerstomaten, gehalveerd 250 g.
  • Basilicumblaadjes
  • Platte peterselie, gesnipperd 2 c.à.s
  • Balsamicoazijn 30 ml.
  • Olijfolie extra vierge
  • Peper, zeezout