Bertolli
Sugo Ragu alla bolognese 400g
Bertolli
4,73 €
La pièce
11,83 €/kg

Plus de détails

Bertolli Sugo tradizionale Ragu alla bolognese is een traditioneel Italiaanse pastasaus bereid zoals in Bologna en op smaak gebracht met gehakt en verse kruiden. De saus is oorspronkelijk ontstaan in de Emilia-Romagna regio en krijgt zijn naam van de stad Bologna. Traditioneel gezien wordt deze saus gegeten met Tagliatelle, een traditionele pasta uit dezelfde regio, of als Lasagna  alla Bolognese. Deze pastasaus is gemaakt op basis van een heerlijke ‘soffritto' gemaakt van extra vergine olijfolie en kruiden. Een soffrito is een mengsel van kleingesneden groenten die zachtjes gegaard worden in olie. Deze zacht gegaarde groenten zijn de basis van de saus en geven de saus een intense en volle smaak.

Pays d'origine

Pays-Bas

Ingrédients

Tomates (36%), purée de tomates concentrée (19%), purée de tomates (14%), viande hachée (UE) (10%) (viande de boeuf, viande de porc), soffritto (UE) (6,4%) (oignon, carotte, CÉLERI), eau, courgette (UE) (2,9%), huile d'olive vierge extra (UE) (1,5%), huile de tournesol, sucre, sel, extrait de levure, basilic, persil, ail, acidifiant alimentaire (acide citrique), arôme naturel (contient du LAIT), origan, poudre de CÉLERI-RAVE.

Informations Nutritionnelles

100 g
Énergie ~ 101.0 kcal
Matières grasses ~ 5.6 g
Acides gras, saturés ~ 1.1 g
Glucides ~ 7.6 g
Sucres ~ 6.2 g
Protéine ~ 4.3 g
Équivalent de sel (utilisé pour le sel en Belgique et Luxembourg) ~ 1.2 g

100 g
Énergie ~ 101.0 kcal
Matières grasses ~ 5.6 g
Acides gras, saturés ~ 1.1 g
Glucides ~ 7.6 g
Sucres ~ 6.2 g
Protéine ~ 4.3 g
Équivalent de sel (utilisé pour le sel en Belgique et Luxembourg) ~ 1.2 g

Contient

Céleri, lait

Adresse fournisseur

Enrico Food - Rijnkade 8, 1382 GS Weesp Nederland Pays-Bas