Meer details
Runderravioli met sojasauszakjeLand van herkomst
Polen
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
AJINOMOTO - GYOZA RUNDVLEES 212 gGroenten 33% (kool, ui, wortel), tarwemeel, rundvlees 18%, water, koolzaadolie, champignons (Agaricus bisporus), paneermeel (tarwebloem, zout, gist), zout, suiker, bieslook, bouillonpoeder (natuurlijke aroma's, specerijextracten, zwarte peper, gistextract, gehydroliseerd maïs-eiwit, suiker, zout), sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), knoflookpoeder, tarwegluten, Rochester saus in poedervorm (bevat selderij) (gedistilleerde azijn, maïssiroop, zout, knoflookpoeder, specerijen, tamarinde, natuurlijk aroma), sesamolie, gistextract, aardappelzetmeel, gemberpoeder, zwarte peper.
Sojasaus : water, sojabonen, tarwe, zout.
Voedingswaardetabel
Voor: 100 g Gyoza | |
---|---|
Energie | 712 kJ / 170 kcal |
Vetten | 5.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.8 g |
Koolhydraten | 22 g |
waarvan suikers | 4.4 g |
Vezels | 1.7 g |
Eiwitten | 6.9 g |
Zout | 1.4 g |
Voor: 100 g saus | |
---|---|
Energie | 241 kJ / 57 kcal |
Vetten | <0.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | <0.5 g |
Koolhydraten | 1.8 g |
waarvan suikers | <0.5 g |
Vezels | 0.9 g |
Eiwitten | 7.8 g |
Zout | 14.7 g |
Voor: 100 g Gyoza | Voor: 100 g saus | |
---|---|---|
Energie | 712 kJ / 170 kcal | 241 kJ / 57 kcal |
Vetten | 5.7 g | <0.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.8 g | <0.5 g |
Koolhydraten | 22 g | 1.8 g |
waarvan suikers | 4.4 g | <0.5 g |
Vezels | 1.7 g | 0.9 g |
Eiwitten | 6.9 g | 7.8 g |
Zout | 1.4 g | 14.7 g |
Bevat
Selderij, sesam, soja, tarwe
Kan het volgende bevatten
Eieren, schaaldieren
Andere
Kan ook schaaldieren en ei bevatten.Bereiding en gebruik
Bereiding (zonder ontdooiing): Roerbakken (aanbevolen): Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en verwarm deze. Voeg de Gyoza's toe met de hand en bak goudbruin aan één kant gedurende 2 minuten. Giet 4 eetlepels water en kook gedurende 2 minuten met het deksel op de pan. Haal het deksel eraf en kook nogmaals gedurende ongeveer 1 minuut totdat het water verdampt is. In de stoommand: Neem de Gyoza's en leg ze in een ingevette stoommand. Warm de mand op boven een pan heet water gedurende ongeveer 5 minuten. Laat het zakje met saus ontdooien onder een straal lauw water gedurende 30 seconden. Dien de Gyoza's op met de sojasaus. Eet smakelijk!
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Tenminste houdbaar tot (dag maand jaar) / Lot. Bewaar in de vriezer bij -18 ° C. Ten minste houdbaar tot: Tot de datum vermeld op de verpakking. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
AJINOMOTO Foods Europe 32, rue Guersant - 75017 Paris - France