Ajinomoto
- GYOZA RUNDVLEES 212 g
Ajinomoto
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Meer details

Runderravioli met sojasauszakje

Land van herkomst

Polen

Ingrediënten

AJINOMOTO - GYOZA RUNDVLEES 212 g
Groenten 33% (kool, ui, wortel), tarwemeel, rundvlees 18%, water, koolzaadolie, champignons (Agaricus bisporus), paneermeel (tarwebloem, zout, gist), zout, suiker, bieslook, bouillonpoeder (natuurlijke aroma's, specerijextracten, zwarte peper, gistextract, gehydroliseerd maïs-eiwit, suiker, zout), sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), knoflookpoeder, tarwegluten, Rochester saus in poedervorm (bevat selderij) (gedistilleerde azijn, maïssiroop, zout, knoflookpoeder, specerijen, tamarinde, natuurlijk aroma), sesamolie, gistextract, aardappelzetmeel, gemberpoeder, zwarte peper.
Sojasaus : water, sojabonen, tarwe, zout.

Voedingswaardetabel

Voor: 100 g Gyoza
Energie 712 kJ / 170 kcal
Vetten 5.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.8 g
Koolhydraten 22 g
waarvan suikers 4.4 g
Vezels 1.7 g
Eiwitten 6.9 g
Zout 1.4 g
Voor: 100 g saus
Energie 241 kJ / 57 kcal
Vetten <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g
Koolhydraten 1.8 g
waarvan suikers <0.5 g
Vezels 0.9 g
Eiwitten 7.8 g
Zout 14.7 g

Voor: 100 g Gyoza Voor: 100 g saus
Energie 712 kJ / 170 kcal 241 kJ / 57 kcal
Vetten 5.7 g <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.8 g <0.5 g
Koolhydraten 22 g 1.8 g
waarvan suikers 4.4 g <0.5 g
Vezels 1.7 g 0.9 g
Eiwitten 6.9 g 7.8 g
Zout 1.4 g 14.7 g

Bevat

Selderij, sesam, soja, tarwe

Kan het volgende bevatten

Eieren, schaaldieren

Andere

Kan ook schaaldieren en ei bevatten.

Bereiding en gebruik

Bereiding (zonder ontdooiing): Roerbakken (aanbevolen): Giet 1 eetlepel olie in een koekenpan en verwarm deze. Voeg de Gyoza's toe met de hand en bak goudbruin aan één kant gedurende 2 minuten. Giet 4 eetlepels water en kook gedurende 2 minuten met het deksel op de pan. Haal het deksel eraf en kook nogmaals gedurende ongeveer 1 minuut totdat het water verdampt is. In de stoommand: Neem de Gyoza's en leg ze in een ingevette stoommand. Warm de mand op boven een pan heet water gedurende ongeveer 5 minuten. Laat het zakje met saus ontdooien onder een straal lauw water gedurende 30 seconden. Dien de Gyoza's op met de sojasaus. Eet smakelijk!

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Houdbaarheid

Tenminste houdbaar tot (dag maand jaar) / Lot. Bewaar in de vriezer bij -18 ° C. Ten minste houdbaar tot: Tot de datum vermeld op de verpakking. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

AJINOMOTO Foods Europe 32, rue Guersant - 75017 Paris - France