Tortellini Ricotta & Spinach 800 g
Land van herkomst
Italië
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Giovanni Rana Tortellini Ricotta & Spinach 800 gPasta 56%: meel van zachte tarwe, ei 30%, griesmeel van harde tarwe.
Vulling 44%: ricottakaas 44% (melkwei, melk, zout), gedehydrateerde aardappelen, spinazie 12.5% weipoeder, zonnebloemolie, plantaardige vezels (cichorei), zout, geraspte kaas, natuurlijke aroma's, specerijen.
Voedingswaardetabel
per 100 g: | |
---|---|
Energie | 1096 kJ |
Energie2 | 260 kcal |
Vetten | 6.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.5 g |
Koolhydraten | 41 g |
waarvan suikers | 3.6 g |
Eiwitten | 8.6 g |
Zout | 1.0 g |
per 100 g: | |
---|---|
Energie | 1096 kJ |
Energie2 | 260 kcal |
Vetten | 6.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.5 g |
Koolhydraten | 41 g |
waarvan suikers | 3.6 g |
Eiwitten | 8.6 g |
Zout | 1.0 g |
Bevat
Eieren, melk, tarwe
Kan het volgende bevatten
Noten, schaaldieren, selderij, vis, weekdieren
Andere
Gemaakt in een bedrijf waar ook noten, selderij, vis, weekdieren en schaaldieren worden verwerkt.Allergenen - bijkomende informatie
Allergenen: zie vetgedrukte ingrediënten.Met additieven
-, natuurlijke smaakstoffen
Kan additieven bevatten
-
Zonder additieven
Conserveermiddelen, smaakversterkers
Bereiding en gebruik
Gedurende 5 minuten laten koken in ruim zout water, afgieten en saus bijvoegen.
Houdbaarheid
Bewaren in de koelkast bij +4/6°C. Verbruiken binnen de 3 dagen na opening.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Zak
Leveranciersadres
Pastificio RANA S.p.A. Via Pacinotti, 25 37057 San Giovanni Lupatoto (VR) Italia