Carrefour Selection
Aardappelen Charlotte 5 kg
Carrefour Selection
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Meer details

De langwerpige Charlotte aardappelen met hun vast vruchtvlees en subtiele aroma passen perfect bij vis en eiergerechten.

Land van herkomst

Frankrijk

Herkomst

Verpakt in België.

Ingrediënten

Carrefour Selection Aardappelen Charlotte 5 kg
Aardappelen

Voedingswaardetabel

per: 100 g
Energie 348 kJ
Energie2 82 kcal
Vetten <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 1.1 g
Vezels 2.5 g
Eiwitten 2.3 g
Zout <0.01 g
Deze verpakking bevat 25 porties. -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
per: 200 g
Energie 696 kJ
Energie2 164 kcal
Vetten <0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g
Koolhydraten 34 g
waarvan suikers 2.2 g
Vezels 5 g
Eiwitten 4.6 g
Zout <0.01 g
Deze verpakking bevat 25 porties. -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.
% RI*
Energie 8%
Energie2 8%
Vetten 0%
waarvan verzadigde vetzuren 0%
Koolhydraten 13%
waarvan suikers 2%
Vezels -
Eiwitten 9%
Zout 0%
Deze verpakking bevat 25 porties. -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.

per: 100 g per: 200 g % RI*
Energie 348 kJ 696 kJ 8%
Energie2 82 kcal 164 kcal 8%
Vetten <0.5 g <0.5 g 0%
waarvan verzadigde vetzuren <0.5 g <0.5 g 0%
Koolhydraten 17 g 34 g 13%
waarvan suikers 1.1 g 2.2 g 2%
Vezels 2.5 g 5 g -
Eiwitten 2.3 g 4.6 g 9%
Zout <0.01 g <0.01 g 0%
Deze verpakking bevat 25 porties. - - -
*RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag.

Bereiding en gebruik

Kookgedrag: vast. Warm: gestoomd, gekookt, gebakken. Koud: in een sla. Kooktijd: 18 tot 20 min. in kokend water. - Eerst het water aan de kook brengen. Aardappelen verliezen hun vitamines minder snel wanneer je ze in kokend water bereidt. - 8 min. voor 500 g in de microgolfoven (650 W). - Zonodig de aardappelknollen in gelijke stukken snijden zodat deze gelijktijdig gaar worden. - Een aardappel is gaar wanneer u de knol gemakkelijk met een vork kunt doorprikken. - Een aardappel die in de schil werd gekookt, smaakt nog beter dan een geschilde, gekookte aardappel. - Indien u de aardappel toch schilt, maak dan de schil zo dun mogelijk, want de meeste vitamines bevinden zich onder de schil.

Houdbaarheid

Bij voorkeur droog, donker en fris bewaren.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Warm gelast

Leveranciersadres

CARREFOUR BELGIUM n.v. Leonardo Da Vincilaan 3 1930 Zaventem België Tel: 0800/9.10.11