Aardappelpannetje met groenteballetjes en mozzarella

Aardappelpannetje met groenteballetjes en mozzarella
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

krielaardappelen
400 g
ui
0.5
teentje knoflook
0.5
groene selderij
100 g
gesneden prei
170 g
smeltkaas tomaat & mediterrane kruiden
100 g
mozzarella
25 g
basilicum
1 el
groenteballetjes
200 g
olijfolie
peper
zout

Aardappelpannetje met groenteballetjes en mozzarella

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C, zet op de grillstand. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de selder in stukjes. Kook de krielaardappelen gaar in gezouten water.

2

Stoof de ui en de knoflook aan in wat olie op een laag vuurtje. Voeg er na enkele minuten de selder aan toe. Doe er ook de prei bij en roer goed door elkaar. Kruid met peper en zout. Laat enkele minuten samen stoven.

3

Doe de smeltkaas bij de groenten en laat de saus smelten. Bak de balletjes in wat olie op een laag vuurtje. Halveer de krielaardappelen en leg die samen met de balletjes in een ovenschaal. Schep er de saus op en strooi er mozzarella over. Plaats nog 5 min. onder de grill. Garneer met het basilicum en serveer meteen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
124kcal
Vetten
2,5g
Zout
0,52g
Eiwitten
4,7g