Aardappelsalade met spinazie, aspergepunten en pesto alla genovese

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Aardappelsalade met spinazie, aspergepunten en pesto alla genovese
Bereiding
1
Kook de aardappelen 15 à 20 min in gezouten water. Verhit een grillpan op een hoog vuur. Borstel wat olijfolie over de aspergepunten, kruid ze met peper en zout en gril ze een paar minuten, ze moeten beetgaar zijn.
2
Mix alle ingrediënten voor de pesto in een kleine keukenrobot (of met de mixer) tot een gladde pesto. Voeg 2 à 3 el water toe en mix verder tot een gladde, vloeibare saus. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
3
Meng de pesto met de aardappelen, de aspergepunten, de spinazie en de bolletjes mozzarella en bestrooi met pijnboompitten.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
159kcal
Vetten
12g
Vezels
1,4g
Eiwitten
6,1g