Anco
Aardappelzetmeel 200 g
1,85 €
9,25 €/kg
Per stuk
Meer details
Aardappelzetmeel is een fijn bindmiddel dat helder bindt en dat daardoor niet alleen geschikt is voor het binden van sauzen en soepen, maar eveneens en meer specifiek voor het binden van vruchtensappen en jus. Door z'n fijne structuur en z'n hoog zetmeelgehalte kan aardappelzetmeel in enkele seconden de vloeistof binden. Aardappelzetmeel kan eveneens gebruikt worden om een lichter gebak te bereiden.Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Anco Aardappelzetmeel 200 gAardappelzetmeel
Voedingswaardetabel
per 100g | |
---|---|
Energie | 1360 kJ / 320 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 80 g |
- waarvan suikers | 4.0 g |
Voedingsvezels | 0 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0.01 g |
per 100g | |
---|---|
Energie | 1360 kJ / 320 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 80 g |
- waarvan suikers | 4.0 g |
Voedingsvezels | 0 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0.01 g |
Kan het volgende bevatten
Eieren, gluten, melk, sesam, soja
Andere
Kan sporen bevatten van: ei, gluten, melk, soja, sesam.Bereiding en gebruik
Voor het binden van sauzen en soepen: Breng de soep of saus aan de kook. Gebruik per liter vocht 3 tot 5 koffielepels Anco aardappelzetmeel (naargelang de gewenste dikte). Los het aardappelzetmeel op in een beetje koud water en giet dit al roerend in de kokende vloeistof. Laat het geheel, al roerend, niet langer dan één minuut doorkoken. Voor een licht gebak: Voeg per 200 g bloem 50 g Anco aardappelzetmeel toe.
Houdbaarheid
Droog en bij voorkeur koel bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
N.V. Nop-o-lac Company Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België