Anco
Aardappelzetmeel 200 g
Anco
1,85 €
Per stuk
9,25 €/kg

Meer details

Aardappelzetmeel is een fijn bindmiddel dat helder bindt en dat daardoor niet alleen geschikt is voor het binden van sauzen en soepen, maar eveneens en meer specifiek voor het binden van vruchtensappen en jus. Door z'n fijne structuur en z'n hoog zetmeelgehalte kan aardappelzetmeel in enkele seconden de vloeistof binden. Aardappelzetmeel kan eveneens gebruikt worden om een lichter gebak te bereiden.

Ingrediënten

Anco Aardappelzetmeel 200 g
Aardappelzetmeel

Voedingswaardetabel

per 100g
Energie 1360 kJ / 320 kcal
Vetten 0 g
- waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 80 g
- waarvan suikers 4.0 g
Voedingsvezels 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0.01 g

per 100g
Energie 1360 kJ / 320 kcal
Vetten 0 g
- waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 80 g
- waarvan suikers 4.0 g
Voedingsvezels 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 0.01 g

Kan het volgende bevatten

Eieren, gluten, melk, sesam, soja

Andere

Kan sporen bevatten van: ei, gluten, melk, soja, sesam.

Bereiding en gebruik

Voor het binden van sauzen en soepen: Breng de soep of saus aan de kook. Gebruik per liter vocht 3 tot 5 koffielepels Anco aardappelzetmeel (naargelang de gewenste dikte). Los het aardappelzetmeel op in een beetje koud water en giet dit al roerend in de kokende vloeistof. Laat het geheel, al roerend, niet langer dan één minuut doorkoken. Voor een licht gebak: Voeg per 200 g bloem 50 g Anco aardappelzetmeel toe.

Houdbaarheid

Droog en bij voorkeur koel bewaren.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

N.V. Nop-o-lac Company Verbrandhofstraat 51 B-8800 Roeselare België