Aardbeiensalade met balsamico en aardbeienvinaigrette, amandelen en kip

Voorbereiding
15 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Aardbeiensalade met balsamico en aardbeienvinaigrette, amandelen en kip
Bereiding
1
Mix alle ingrediënten voor de vinaigrette in de keukenrobot en kruid met zout en peper.
2
Hak de amandelen grof en rooster ze op een matig vuur in een braadpan zonder vetstof. Snij de kipfilet in blokjes en kruid ze met zout en peper. Verhit een beetje olijfolie in een braadpan en bak de blokjes kip rondom goed bruin.
3
Snij de sla in reepjes en de aardbeien in tweeën. Meng in een grote kom voorzichtig de rucola, de sla, de basilicumblaadjes, de kip en de aardbeien met de vinaigrette. Bestrooi met de amandelen en serveer.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
125kcal
Vetten
8,4g
Vezels
1,1g
Eiwitten
7,3g