Daim
Almondy Chocolate Cake with Crunchy Caramel 400 g
Daim
- €
Per stuk

Land van herkomst

Zweden

Herkomst

Geproduceerd in Zweden.

Ingrediënten

Almondy Daim Chocolate Cake with Crunchy Caramel 400 g
Suiker
eiwit
room
plantaardig vet (palm, raapzaad, shea)
eigeel
amandel (5.5%)
abrikozenpitten
karnemelkpoeder
cacaoboter
weipoeder (uit melk)
cacaomassa
magere melkpoeder
melkvet
gecondenseerde magere melk met suiker
invertsuikersiroop
basterdsuiker
zout
emulgator (sojalecithine)
aroma

Voedingswaardetabel

per 100g
Energie 1776kJ / 424 kcal
Vetten 22 g
- waarvan verzadigde vetzuren 9.0 g
Koolhydraten 44 g
- waarvan suikers 36 g
Eiwitten 10 g
Zout 0.35 g

per 100g
Energie 1776kJ / 424 kcal
Vetten 22 g
- waarvan verzadigde vetzuren 9.0 g
Koolhydraten 44 g
- waarvan suikers 36 g
Eiwitten 10 g
Zout 0.35 g

Bevat

Amandelen, eieren, melk, soja

Bevat geen

Gluten

Kan het volgende bevatten

Noten, pinda's

Andere

Kan sporen van pinda's en andere noten bevatten.

Lifestyle

Geschikt bij glutenintolerantie, halal, kosher

Bereiding en gebruik

Serveertips: Verwijder de papieren schaal en snij de taart terwijl hij nog bevroren is, dat vergemakkelijkt het serveren. Gebruik een scherp mes dat in warm water is gedoopt.

Houdbaarheid

+6°C - 7 dagen -6°C * - 30 dagen -18°C *** Tot de THT-datum Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ontdooien: Op kamertemperatuur zonder verpakking: Taartpunt 20 min, hele taart 30 min.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Almondy AB Box 127 SE-423 21 Torslanda Sweden