- €
Per stuk
Land van herkomst
Zweden
Herkomst
Geproduceerd in Zweden.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Almondy Daim Chocolate Cake with Crunchy Caramel 400 gSuiker
eiwit
room
plantaardig vet (palm, raapzaad, shea)
eigeel
amandel (5.5%)
abrikozenpitten
karnemelkpoeder
cacaoboter
weipoeder (uit melk)
cacaomassa
magere melkpoeder
melkvet
gecondenseerde magere melk met suiker
invertsuikersiroop
basterdsuiker
zout
emulgator (sojalecithine)
aroma
Voedingswaardetabel
per 100g | |
---|---|
Energie | 1776kJ / 424 kcal |
Vetten | 22 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 9.0 g |
Koolhydraten | 44 g |
- waarvan suikers | 36 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 0.35 g |
per 100g | |
---|---|
Energie | 1776kJ / 424 kcal |
Vetten | 22 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 9.0 g |
Koolhydraten | 44 g |
- waarvan suikers | 36 g |
Eiwitten | 10 g |
Zout | 0.35 g |
Bevat
Amandelen, eieren, melk, soja
Bevat geen
Gluten
Kan het volgende bevatten
Noten, pinda's
Andere
Kan sporen van pinda's en andere noten bevatten.Lifestyle
Geschikt bij glutenintolerantie, halal, kosher
Bereiding en gebruik
Serveertips: Verwijder de papieren schaal en snij de taart terwijl hij nog bevroren is, dat vergemakkelijkt het serveren. Gebruik een scherp mes dat in warm water is gedoopt.
Houdbaarheid
+6°C - 7 dagen -6°C * - 30 dagen -18°C *** Tot de THT-datum Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ontdooien: Op kamertemperatuur zonder verpakking: Taartpunt 20 min, hele taart 30 min.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Almondy AB Box 127 SE-423 21 Torslanda Sweden