Meer details
Belgische productie**met ingrediënten van verschillende oorsprong
Land van herkomst
België
Herkomst
Geproduceerd in België - Deze saucisson werd geproduceerd in België met varkensvlees afkomstig uit de EU.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
De Belgen Ardense Worst 150 gVarkensvlees
varkensvet
zout
melkeiwit
dextrose
specerijen
gedroogde glucosestroop
knoflook poeder
uipoeder
antioxidant: natriumascorbaat
conserveermiddelen: kaliumnitraat - natriumnitriet
fermenten
rook
127g varkensvlees en -vet werden gebruikt voor 100g worst.
Voedingswaardetabel
per 100 g : | |
---|---|
Energie | 1501 kJ (362 kcal) |
Vetten | 29 g |
(waarvan verzadigde vetzuren | 12 g) |
Koolhydraten | 1.2 g |
(waarvan suikers | 0.5 g) |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 24 g |
Zout | 3.0 g |
per 100 g : | |
---|---|
Energie | 1501 kJ (362 kcal) |
Vetten | 29 g |
(waarvan verzadigde vetzuren | 12 g) |
Koolhydraten | 1.2 g |
(waarvan suikers | 0.5 g) |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 24 g |
Zout | 3.0 g |
Kan het volgende bevatten
Mosterd, noten
Andere
Kan sporen bevatten van noten en mosterd.Type product
Salami
Houdbaarheid
Te bewaren tussen 0°C en +7°C. Bewaart nog 2 dagen in de koelkast, eens geopend. Te gebruiken tot: Zie Bovenkant.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Schaal & warm gelast
Leveranciersadres
Geproduceerd door : Bel'Ardenne Villeroux 6640 Vaux-Sur-Sûre België voor : INTERDIS BELGIUM n.v. Leonardo Da Vincilaan 3 1930 Zaventem België Tel: 0800/9.10.11