Aspergeburgers met komkommer en dragonmayonaise
Aspergeburgers met komkommer en dragonmayonaise
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Neem een ovenschaal, bedruppel met olijfolie en leg hier de aspergeburgers in. Bak ze zo'n 20 min. in de oven.
2
Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt. Hak de dragon fijn en meng onder de mayonaise. Kruid met peper en zout. Bak de afbakbroodjes in de oven.
3
Was de komkommer en snij in schijfjes. Schik de komkommer met de veldsla en rauwkost op de borden. Kruid met peper en zout, bedruppel met wat olijfolie. Snij de broodjes open en beleg met de burgers en de dragonmayonaise. Serveer met de salade.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
727kj
Vetten
1,58
Zout
0,65
Eiwitten
4,1