Captain Iglo
Atlantische Zalm 2 Stuks 250 g
Captain Iglo
11,99 €
47,96 €/kg
Per stuk

Meer details

Zachte en heerlijke iglo Atlantische zalmfilets. Verantwoord gekweekt in een aquacultuur en daarom drager van het ASC-label. Diepvriesvis.

Land van herkomst

Faeroëreilanden

Ingrediënten

Captain Iglo Atlantische Zalm 2 x 125 g
Atlantische zalmfilet* (vis) (Salmo saler) 100%
*Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 843 kJ / 202 kcal
Vetten 13.4 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.1 g
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 20.4 g
Zout 0.2 g
Vitamine B12 3.2 µg
Fosfor 240 mg
Selenium 24 µg
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (125g) bereid in de oven.
Individuele behoeften kunnen variëren. -
Voor meer info: www.iglo.be -
Eén portie bevat 2457mg omega 3 (EPA+DHA). -
Per portie (125g)**
Energie 1053 kJ / 253 kcal (13% RI**)
Vetten 20.1 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.9 g
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 25.5 g
Zout 0.25 g
Vitamine B12 4 µg (160% RI**)
Fosfor 300 mg (42.5 RI**)
Selenium 30 µg (55% RI**)
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (125g) bereid in de oven.
Individuele behoeften kunnen variëren. -
Voor meer info: www.iglo.be -
Eén portie bevat 2457mg omega 3 (EPA+DHA). -

Per 100g Per portie (125g)**
Energie 843 kJ / 202 kcal 1053 kJ / 253 kcal (13% RI**)
Vetten 13.4 g 20.1 g
waarvan verzadigde vetzuren 3.1 g 3.9 g
Koolhydraten 0 g 0 g
waarvan suikers 0 g 0 g
Vezels 0 g 0 g
Eiwitten 20.4 g 25.5 g
Zout 0.2 g 0.25 g
Vitamine B12 3.2 µg 4 µg (160% RI**)
Fosfor 240 mg 300 mg (42.5 RI**)
Selenium 24 µg 30 µg (55% RI**)
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (125g) bereid in de oven.
Individuele behoeften kunnen variëren. - -
Voor meer info: www.iglo.be - -
Eén portie bevat 2457mg omega 3 (EPA+DHA). - -

Bevat

Vis

Bereiding en gebruik

Onnodig te ontdooien Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan. Oven: Verwarm de oven op 180 °C (hetelucht 160 °C). Verwijder het plastic voor bereiding. Leg de diepgevroren visfilet in de ovenschaal op een bakplaat in het midden van de oven. Laat 20 minuten bakken. Draai halverwege om. U kan de filet ook ontdooien en marineren, dan laat u hem best 11 minuten bakken. Pan: Bak de visfilets gedurende 10 minuten in een beetje margarine of plantaardige olie. Draai ze regelmatig om. Microgolf: Leg de visfilets in een schaal geschikt voor de microgolfoven en dek af. Verwarm gedurende 3 minuten op 750W voor 1 portie en 5 minuten voor 2 porties. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Houdbaarheid

Bewaring thuis. In de diepvries. ** (-12°C) 1 maand *** (-18°C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum: zie de verpakking. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking. Diepgevroren op: zie verpakking.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

NV Iglo Belgium Humaniteitslaan 235 1620 Drogenbos