Avocado met tonijnvulling

Avocado met tonijnvulling
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Avocado’s
2
Het sap van 1 limoen
Blik tonijn in olie
0.5
Rode paprika, in kleine blokjes
0.5
Een paar takjes verse koriander, fijngehakt
Zout
Peper

Avocado met tonijnvulling

Bereiding

1

Snij de avocado’s in tweeën en verwijder de pitten. Besprenkel ze met een beetje limoensap tegen het verkleuren. Schep er met een lepeltje een deel van het vruchtvlees uit, zodat je een kuiltje krijgt.

2

Prak de tonijn fijn met het avocadovruchtvlees, de blokjes paprika en de koriander. Besprenkel met 2 el limoensap en breng verder op smaak met zout en peper.

3

Vul de avocado’s op met dit mengsel en serveer met plukjes verse koriander.

Voedingsinformatie

per 100 g
Vetten
8,1g
Suiker
3,1g
Vezels
2,8g
Eiwitten
10g