Baarsfilet en erwtjespuree

Baarsfilet en erwtjespuree
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Omegabaarsfilets Kwaliteitsketen Carrefour, met vel
2
Carrefour Bio diepvrieserwten
300 g
pureeaardappelen, geschild en gewassen
300 g
verse room
5 cl.
enkele blaadjes waterkers
boter
10 g
peper en zout

Baarsfilet en erwtjespuree

Bereiding

1

Kook de aardappelen en de erwten ongeveer 20 min in licht gezouten water. Controleer de garing met de punt van een mes. Giet af en pureer met 10 cl room en kruid met peper en zout.

2

Laat 20 g boter smelten in een antiaanbakpan en bak de baarsfilets goudbruin. Reken op ongeveer 3 min voor elke kant. Kruid met peper en zout.

3

Schik de puree en de vis op de borden en werk af met enkele blaadjes waterkers.