Bakkersgist Snel Rijzend 6 x 4.6 g

Land van herkomst
Frankrijk
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Vahiné Bakkersgist Snel Rijzend 6 x 4.6 gGedehydrateerde bakkersgist
emulgator: E491
antioxidant: E300
Voedingswaardetabel
Per 100 g | |
---|---|
Energie | 1489 kJ / 355 kcal |
Vetten | 5.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.9 g |
Koolhydraten | 19 g |
waarvan suikers | 14 g |
Vezels | 27 g |
Eiwitten | 44 g |
Zout | 0.3 g |
Per 100 g | |
---|---|
Energie | 1489 kJ / 355 kcal |
Vetten | 5.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.9 g |
Koolhydraten | 19 g |
waarvan suikers | 14 g |
Vezels | 27 g |
Eiwitten | 44 g |
Zout | 0.3 g |
Bereiding en gebruik
Broodbakmachine Dosering: 1 zakje voor 400 tot 500 g bloem. Meng de volgende ingrediënten in de kom van uw broodmachine op kamertemperatuur: 260 ml lauw water, 7.5 g zout (1.5 theelepel), 400 g T55 bloem, 1 zakje Vahiné snel rijzend bakkersgist. Programma: Witbrood of Stokbrood. Korstkleur: Middelmatig. Gewicht: 500-700g. Met de hand Dosering: 1 zakje voor 250 tot 350g bloem. Voeg het gistzakje gewoon rechtstreeks toe aan de bereiding, met inachtname van de volgorde van uw recept.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Koel, droog en donker bewaren. Deze gist is een gedehydrateerd maar levend product. Elk geopend sachet moet in de koelkast worden bewaard en binnen 48 uur worden gebruikt. Ten minste houdbaar tot:
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
VAHINÉ McCormick France SAS 315 rue Marcel Demonque 84917 AVIGNON Cedex 9 - France