Balletjes uit de oven met tomatensaus, basilicum en feta
Voorbereiding
5 min.
Kook
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Balletjes uit de oven met tomatensaus, basilicum en feta
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de balletjes en de tomaten over een ovenschaal. Sprenkel er wat olie van de halfgedroogde tomaten over en kruid met peper en zout. Bak 20 min in de oven, de balletjes moeten goudbruin kleuren. Verkruimel er na 10 min de feta over.
2
Kook intussen de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snij de halfgedroogde tomaten in grove stukken en schep ze samen met 1 el olijfolie onder de couscous. Kruid met peper en zout.
3
Garneer de balletjes met basilicum en serveer met de parelcouscous.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
152 kcal
Vetten
8,7 g
(waarvan verzadigde vetten)
3,2 g
Koolhydraat
12 g
Suiker
1 g
Vezels
1,1 g
Zout
0,75 g
Eiwitten
6,3 g