Thuislevering of ophalen in de winkel?
Knorr
Bechamel saus 500 ml
Knorr
3,99 €
7,98 €/l
Per stuk

Meer details

Knorr Saus Bechamel is een kant-en-klare saus bereid met de beste ingrediënten. Je hoeft ze enkel op te warmen. Deze saus heeft een volle en romige smaak met een vleugje nootmuskaat. Heerlijk bij bloemkool en prei of handig om macaroni of witloof met hesp klaar te maken. Snel, handig en lekker! * Bechamelsaus * Saus in brik * Kant-en-klare saus * Ideaal voor 2 personen * Zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen

Land van herkomst

Italië

Ingrediënten

Knorr Bechamel saus 500 ml
Volle melk 93%
gemodificeerd maïszetmeel
melkeiwitten
room 0.5%
zout
verdikkingsmiddelen (methyl cellulose, guargom, johannesbroodpitmeel)
natuurlijk nootmuskaataroma
natuurlijk peperaroma

Voedingswaardetabel

Per 100 ml**
Energie 367 kJ/88 kcal
Vetten 3.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 2.5 g
Koolhydraten 9.9 g
waarvan suikers 5.3 g
Vezels 0.5 g
Eiwitten 3.7 g
Zout 0.84 g
*% van Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
** 1 portie = 100 ml (verpakking bevat 5 porties).
%**per portie
Energie 4 %
Vetten 5 %
waarvan verzadigde vetzuren 13 %
Koolhydraten 4 %
waarvan suikers 6 %
Vezels -
Eiwitten 7 %
Zout 14 %
*% van Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
** 1 portie = 100 ml (verpakking bevat 5 porties).

Per 100 ml** %**per portie
Energie 367 kJ/88 kcal 4 %
Vetten 3.7 g 5 %
waarvan verzadigde vetzuren 2.5 g 13 %
Koolhydraten 9.9 g 4 %
waarvan suikers 5.3 g 6 %
Vezels 0.5 g -
Eiwitten 3.7 g 7 %
Zout 0.84 g 14 %
*% van Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
** 1 portie = 100 ml (verpakking bevat 5 porties).

Bevat

Melk

Zonder additieven

Conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen

Houdbaarheid

Ten minste houdbaar tot einde: Bij kamertemperatuur bewaren. Na opening is deze saus gedurende 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Unilever Belgium - PO Box 10024, 1070 Anderlecht