Carrefour & Jij | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Carrefour & Jij

Ovenschotels

Inspiratie

Ik ontdek

Carrefour Food Magazine: je nieuwe maandelijkse afspraak om beter te eten

Doe volop inspiratie op met onze recepten en laat de zomer in alle gezelligheid nog wat langer duren. Ontmoet onze foodacters, die zich inzetten voor ‘beter eten’. In dit fonkelnieuwe magazine vind je trucs om je middagmaal op te vrolijken, met een gezonde, kleurige lunchbox, en om te genieten van je gasten, met een menu zonder kopzorgen. Onze rubriek ‘1 x koken, 2 eten’ verrast je met makkelijke, heerlijke recepten waarvan je de basis in één keer maakt en twee keer lekker gevarieerd kan eten. En dat is niet alles! Door alle pagina’s heen ontdek je budget-recepten, om gezond te eten zonder je blauw te betalen. Samengevat: het Carrefour Food Magazine wordt je dagelijkse partner voor een goed begin van het schooljaar. Fijne herstart!

Carrefour staat niet stil

De less waste intiatieven van Carrefour
De concrete acties van Carrefour voor een kleinere afvalberg 

Het Simply you zomernummer: de zon wekt je eetlust op

Laat je inspireren door onze recepten en geniet van een kleurrijk palet van typisch Belgische seizoensgroenten en -fruit, de versheid van heerlijke salades, de geuren van geroosterd vlees op de barbecue doordrenkt van originele marinades… We improviseren een apero met hapjes waar je zeker voor zal vallen (de goddelijke bruschetta’s). We gaan vissen op recepten uit de zee met zilte smaken, waar je ook in de stad van kan genieten. En dankzij slimme tips houden we ons budget in de gaten. Het is zomer en je Simply you zet luieren en lekker eten in de schijnwerpers. Profiteer ervan!.

Alles wat je moet weten over het Carrefour Bio gamma

Betaalbaar bio
Carrefour, betaalbaar bio