Foodacter | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Foodacter

Beter eten? Laten we allemaal foodacter worden!

Het programma Act for Food, in het hart van de voedseltransitie, heeft als doel iedereen toegang te geven tot de beste voeding. Om dat waar te maken, omringt Carrefour zich met foodacters: mensen die bezig zijn met ‘beter eten’ en zich concreet inzetten voor een gezonde, smakelijke, gevarieerde en verantwoorde voeding.

 

Wie of wat zijn de foodacters?

De foodacters, dat zijn onze producenten, medewerkers, journalisten, … die zich elke dag inzetten voor gezonde, smakelijke, gevarieerde en duurzame voeding. Zij zijn er om ook jou te helpen beter te gaan eten.

Ook jij bent een foodacter!

Jij, die in de mate van het mogelijke kiest voor gezonde voedingsgewoontes, of dat nu nog een beetje schoorvoetend of ronduit radicaal is. Zodra je denkt ‘beter eten’, maak je deel uit van de community van foodacters. Wil jij ook deelnemen aan de voedseltransitie en actief meewerken aan onze doelstelling om ‘beter te eten’, inspireer dan anderen door jouw goede gewoontes, je geweldige ideeën, je persoonlijke trucs te delen.

Heb je één van onze recepten gemaakt? Heb je een origineel, smakelijk en voluit evenwichtig menu in elkaar gestoken? Laat de community mee profiteren en deel een foto met de hashtag #foodacter, of stuur je ideeën en vragen door via foodacters@carrefour.com

Word jij ook een foodacter?