Confituur van de ‘Ferme de Gérard-Sart’ | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Confituur van de ‘Ferme de Gérard-Sart’

De confituur van de ‘Ferme de Gérard-Sart’: 100% Belgisch en verrassend

Joëlle en haar echtgenoot Francis maken heerlijke confituur met verrassende aroma’s in hun familiemelkbedrijf in Saint-André, in de streek van Luik.  Hun assortiment telt vandaag 18 smaken en is beschikbaar in de Carrefourwinkels in de streek en in Brussel.

 

Passie voor ambachtelijke confituur

Joëlle heeft leren confituur maken bij haar schoonfamilie. Een inwijding die snel is uitgegroeid tot een echte passie en een diepgeworteld respect voor huisgemaakte producten, die ze met plezier overbrengt bij haar klanten. Het leukste aspect van haar vak? De menselijke factor! Ze staat altijd open voor ideeën en feedback en streeft ernaar echte artisanale kwaliteit af te leveren. Zichzelf blijven verbeteren is voor haar essentieel.

Confituur van de ‘Ferme de Gérard-Sart’

Originele smaken met lokaal fruit

De confituur van Joëlle heeft altijd dat kleine extraatje: kersen met munt, frambozen met basilicum, peren met kaneel, aardbeien met chilipeper of rabarber met vlierbes. Het gebruikte fruit komt voornamelijk van de eigen boomgaarden. Kan dat niet, dan gaat Joëlle het fruit zo veel mogelijk lokaal halen. Om altijd heerlijk Belgisch fruit te hebben, vriest Joëlle ook veel in en om verspilling te vermijden kookt ze maar 3 kg fruit per keer.

Confituur van 'Ferme Gérard-Sart'

Joëlle, confituurmaker in de streek van Luik
Joëlle
Confituurmaker in de streek van Luik

“Ons fruit komt vooral van onze eigen boomgaarden. Wanneer dat niet kan, gaan we het zo veel mogelijk lokaal halen. De frambozen bijvoorbeeld komen van een producent uit de streek.”

Een partnerschap gebaseerd op vertrouwen

Ons partnerschap met Joëlle en Francis is jaren geleden begonnen en gaf de confituur van Joëlle meer zichtbaarheid. Haar cliënteel is zo ook gediversifieerd. Haar sterproduct? De peren-kaneel-confituur, hoewel alle originele producten de aandacht van de consumenten trekken. De confituur van de ‘Ferme de Gérard-Sart’ is verkrijgbaar in de Carrefourwinkels in de streek van Luik en in Brussel.

De confituur van de ‘Ferme de Gérard-Sart’ is verkrijgbaar in de Carrefourwinkels in de streek van Luik en in Brussel