Les chocolats d’Edouard | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Les chocolats d’Edouard

‘Les chocolats d’Edouard’: Belgisch en fair trade

Edouard Bechoux begint zijn carrière in de chocolade op 17-jarige leeftijd. Hij werkt jarenlang in Italië, om daarna terug te keren naar zijn bakermat en in 2004 zijn eigen chocolaterie te openen in Florenville. Zijn creatieve, innoverende en ambachtelijke delicatessen vind je nu ook terug in de Carrefour-winkels van Florenville en Aarlen.

Belgisch, fair trade en van hoge kwaliteit

Edouard werkt met Belgische en fairetradechocolade. De basisingrediënten die hij gebruikt, zijn zonder uitzondering van superieure kwaliteit, zoals het gekonfijte fruit en de noten voor de pralines, die recht uit Italië komen. Geïnspireerd door zijn Italiaanse avontuur en gedreven door een drang om te innoveren, investeert hij nu al zijn vakkennis en ervaring in het creëren van unieke chocolade.

Orangettes 'Les chocolats d'Edouard'

Chocolade voor iedereen

Onze artisanale chocolatier ontwikkelt een ludieke collectie op basis van originele chocolade, samengesteld uit klassiekers en seizoenscreaties. De traditionele smaken van klassieke Belgische chocolade zijn altijd een klinkend succes, maar Edouard experimenteert ook graag met nieuwe ingrediënten en durft zelfs een lokale toets te geven aan zijn producten. Zo maakt hij chocolade met het trappistenbier van Orval!

Experimenteren met ingrediënten

Natuurlijk en ecologisch, en te ontdekken bij Carrefour

Edouard werkt duurzaam: hij gebruikt ecologische materialen voor de verpakkingen en de kleurstoffen die hij verwerkt in zijn creaties zijn van natuurlijke oorsprong. De verkoop van lokale producten is voorbehouden voor de winkels in een straal van 40 km rond elke producent. Zo vind je de pralines en chocolade van Edouard in het rek met lokale producten, in de Carrefour-winkels van Florenville en Aarlen.

Smeerpasta 'Les chocolats d'Edouard'