Lokale producten bij Carrefour | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lokale producten bij Carrefour

(Her)ontdek de heerlijke lokale producten uit jouw buurt

Is het je opgevallen? Het aanbod van lokale producten verschilt van een Carrefour-winkel tot de andere. Helemaal normaal! Sinds 10 jaar zet Carrefour zich in voor de ondersteuning van kleine producenten in heel België, zodat je al naargelang het seizoen kunt genieten van de beste lokale producten uit je streek. Dit is wat wij noemen de "Producten uit je buurt", en wij vertellen je er hieronder meer over!

Producten uit je buurt vind je bij Carrefour

Geef de voorkeur aan de heerlijke smaak van producten uit je regio en doe mee aan de voedseltransitie door te kiezen voor Producten uit je buurt.

  • Deze producten zijn afkomstig van kleine bedrijven (max. 10 personen) in een straal van 40 km rond je Carrefour-winkel;
  • Ze zijn specifiek voor je regio en verschillen dus van de ene Carrefour-winkel tot de andere;
  • Ze zijn seizoensgebonden en hun beschikbaarheid varieert naargelang de productie;
  • De prijs is eerlijk voor jou en voor de producenten.

Ontdek hieronder de parels van je regio!

Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op respect voor een innoverend en fundamenteel charter. Het uitgangspunt? Een maximale perimeter van 40 km tussen de bedrijven en onze winkels. Die afstand meten we met specifieke software. Voor de Brusselse regio gaan we soms iets verder dan 40 km, omdat we niet dezelfde toegang hebben tot bedrijfjes in de buurt. We breiden die perimeter dus uit, om je een divers en uitgebreid gamma van heerlijke lokale producten te kunnen aanbieden in onze Brusselse winkels.

Ontmoet de producenten uit je buurt

Ken jij de specifieke producten uit jouw buurt? Van de sublieme biertjes van Brouwerij Strubbe tot de uitzonderlijke confituren van Callas, over het verse appelsap van de Vergers de la Chise… duik in de wereld van enkele van onze producenten uit je buurt.

Ontdek hier enkele plaatselijke producenten uit jouw provincie

Chocolade, bier, wafels, ijs… ons land barst van de artisanale culinaire schatten. Typisch lokale en niet te missen delicatessen uit elke provincie, producten en korte ketens van dicht bij jou. Ontdek de lokale producenten uit jouw streek en uit andere regio’s en proef snel 100% Belgische producten uit eigen land!

Meer weten