Lokale producten bij Carrefour | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lokale producten bij Carrefour Lokale producten bij Carrefour
 • (Her)ontdek de heerlijke lokale producten

  Is het je opgevallen? Het aanbod van lokale producten verschilt van een Carrefour-winkel tot de andere. Helemaal normaal! Sinds 10 jaar zet Carrefour zich in voor de ondersteuning van kleine producenten in heel België, zodat je al naargelang het seizoen kunt genieten van de beste lokale producten uit je streek. Die zijn de "Producten uit je buurt", en wij vertellen je er hieronder meer over!

Producten uit je buurt vind je bij Carrefour

Geef de voorkeur aan de heerlijke smaak van producten uit je regio en doe mee aan de voedseltransitie door te kiezen voor Producten uit je buurt.

 • image décorative
  Deze producten zijn afkomstig van kleine bedrijven* in een straal van 40 km rond je Carrefour-winkel.
 • image décorative
  Ze zijn specifiek voor je regio en verschillen dus van de ene Carrefour-winkel tot de andere.
 • image décorative
  Ze zijn seizoensgebonden en hun beschikbaarheid varieert naargelang de productie.
 • image décorative
  De prijs is eerlijk voor jou én voor de producenten.

Ontmoet de producenten uit je buurt

Ken jij de specifieke producten uit jouw buurt? Van de sublieme biertjes van Brouwerij Strubbe tot de uitzonderlijke confituren van Callas… duik in de wereld van enkele van onze producenten uit je buurt

Ontdek hier enkele producenten uit jouw provincie

Ons land barst van de artisanale en culinaire wonderen. Typische en niet te missen lokale lekkernijen voor elke provincie, in je buurt geproduceerd met respect voor de Korte Keten. Ontdek nu de lokale producenten in jouw regio.

Om een stap verder te gaan

*maximum 10 personen..

Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op respect voor een innoverend en fundamenteel charter. Het uitgangspunt? Een maximale perimeter van 40 km tussen de bedrijven en onze winkels. Die afstand meten we met specifieke software. Voor de Brusselse regio gaan we soms iets verder dan 40 km, omdat we niet dezelfde toegang hebben tot bedrijfjes in de buurt. We breiden die perimeter dus uit, om je een divers en uitgebreid gamma van heerlijke lokale producten te kunnen aanbieden in onze Brusselse winkels.