Nieuws | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Nieuws

Al het nieuws van Carrefour

De Carrefour Foundation schenkt 100.000 € aan Farming For Climate

Al meer dan twintig jaar lang steunt de Carrefour Foundation de voedseltransitie door een engagement gebaseerd op 3 assen: duurzame en solidaire landbouw, solidaire strijd tegen verspilling en maatschappelijk engagement. Een van de sleutelmissies? Alternatieve landbouwpraktijken ondersteunen. Met een gift van 100.000 euro aan Farming For Climate helpt Carrefour dit jaar de landbouwers om over te stappen naar een vorm van agro-ecologische landbouw die biodiversiteit en klimaat beter respecteert.

Solidair afronden Carrefour

Kleine prijzen met grootse principes

De gezonde prijzen van Carrefour

De gezonde prijzen, wat is dat eigenlijk?

De Gezonde prijzen, dat zijn Carrefour-producten voor elke dag aan kleine prijzen die goed zijn voor je budget, voor je gezondheid, voor de producenten en zelfs voor onze planeet. Het zijn ook producten die iedereen in staat stellen gezonder, duurzamer en ethischer te consumeren, maar ieder op zijn ritme en op zijn manier. Kortom, de Gezonde Prijzen zijn kleine prijzen die goed zijn voor iedereen.

De populaire Carrefour-producten!

Chef-koks, journalisten en consumenten kruipen regelmatig in de huid van fijnproevers en testen onze Carrefour-producten. Ontdek hier de beoordelingen die onze producten kregen in de Check! van Het Nieuwsblad, in het tv-programma "On n'est pas des pigeons", in het radioprogramma "De Inspecteur" van Radio2 of in het tijdschrift Femmes d'Aujourdhui. De aardappelen van Kwaliteitsketen Carrefour, de chocolade van  Carrefour Selection, de Macaroni met kaas en hesp; ze wisten stuk voor de stuk de enthousiastelingen te overtuigen. Wat is jouw favoriet?