Een Solidaire Afronding om de slachtoffers van de aardbevingen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Een Solidaire Afronding om de slachtoffers van de aardbevingen

08/02/2023 Carrefour organiseert een Solidaire Afronding om de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië te steunen

Op maandag 6 februari hebben in enkele uren tijd twee krachtige aardbevingen het zuidoosten van Turkije en het noord van Syrie zwaar getroffen. De schade als gevolg van die aardbevingen is aanzienlijk: veel gebouwen zijn ingestort en duizenden mensen zitten dakloos, terwijl het land een strenge winter doormaakt. Gezien de omvang van de ramp komt Carrefour België in actie en lanceert opnieuw de campagne "Solidaire Afronding" in alle winkels.

Vanaf woensdag 8 februari kunnen klanten het totaalbedrag van hun aankopen naar boven afronden. Deze grootschalige actie zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan de slachtoffers in Turkije en Syrië, waarbij kleine bedragen bij elkaar een verschil maken.

De campagne loopt in al onze winkels tot 19 februari 2023, waarna al het ingezamelde geld naar het Rode Kruis gaat, dat de hulp in Turkije en Syrië centraliseert.

Om de acties van de Rode Kruisbeweging voor de slachtoffers van de aardbevingen te steunen, kunnen donaties worden gedaan via de website van het Belgische Rode Kruis.