Solidair afronden | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Solidair afronden

Rond af uit solidariteit met SOS Kinderdorpen

Solidair afronden

Carrefour en SOS Kinderdorpen lanceren de actie 'Solidair Afronden' om kinderen die er alleen voorstaan de liefdevolle zorg van een gezin te kunnen bieden. Want geen enkel kind zou alleen moeten opgroeien.

Van 1 tot 15 november kan je aan de kassa je rekening laten afronden tot de volgende euro en zo kinderen helpen opgroeien in een warm gezin. De ingezamelde som wordt doorgestort naar SOS Kinderdorpen en geïnvesteerd in de 3 projecten van de organisatie in België. Daarmee kan het niet-gesubsidieerd personeel (opvoeders, psychologen, therapeuten) betalen. Jouw gebaar heeft een direct effect op liefst 89 kinderen.

De samenwerking tussen Carrefour en SOS Kinderdorpen begon in 2013. In die 8 jaar werd meer dan € 300 000 ingezameld ten voordele van kinderen in complexe gezinssituaties, kinderen die er alleen voorstaan en opgroeien zonder de liefdevolle zorg van een gezin. Dankzij jullie giften helpt SOS Kinderdorpen kinderen in noodsituaties, geeft het kinderen die anders alleen opgroeien een thuis, ondersteunt het kwetsbare gezinnen, maakt het kinderen sterker en ijvert het voor kinderrechten.