Mili Hoevezuivel,Mili Hoevezuivel | Carrefour

IJs en ijstaarten met veel smaak

Van kalfje tot ijstaart. Dat is het verhaal dat zich elke dag opnieuw achter de muren van Mili Hoevezuivel afspeelt. Het bloeiende melkveebedrijf werd jaren geleden stap voor stap uitgebreid tot een even boeiend ijsbedrijf- en winkel.    

Een werknemer van Mili Hoevezuivel

“IJs van eigen melk”

“Onze melkveeboerderij bestaat al vijf generaties. Wij zijn onze melk zelf beginnen te verwerken omdat we zo controle houden over de prijs die we ervoor krijgen. We maken ijstaarten, rijstpap, pudding, chocomousse, tiramisu en vooral ijs. Ons bewaarijs heeft een fijne structuur. Dat is een kunst die wij na 25 jaar onder de knie hebben. Dat vertelt veel over de kwaliteit en zorgt ervoor dat het ijs mooi schepbaar blijft. Niets zo erg als een bol ijs met bevroren stukjes water”, vertelt Isabelle.

Altijd vers fruit

“Onze drie patissiers verrichten echt stielwerk. Hun ijstaarten zijn puur maatwerk van hoog niveau. Tijdens de feestdagen maken we er ook een aantal voor de winkels van Carrefour uit de streek. Het fruit dat in het ijs en de ijstaarten verwerkt wordt, is altijd vers. Bij geen van onze 25 ijssmaken komen er kunstmatige kleur-, bewaar- of smaakstoffen aan te pas. Dat verschil proef je.”, vertelt Isabelle.    

De producten van Mili Hoevezuivel

Isabelle en het team van Mili Hoevezuivel

Teamwerk met passie

"We werken met zes mensen in de zaak. Bij het maken van een ijstaart komt iedereen aan bod. Het is echt teamwerk. We zijn een familiezaak met een lange traditie, maar we beschouwen ons personeel ook als deel van die familie. Ze delen immers dezelfde passie met ons. Dat vind ik fantastisch.”, vertelt Isabelle.

Beleef ter plaatse

-     Hoevewinkel met vers ijs, schepijs in potten, ijstaarten, rijstpap, pudding, chocomousse en tiramisu van eigen melk
-     Je kunt ter plekke een ijsje eten
-     Iedereen mag een kijkje nemen bij de koeien
-     Groepen kunnen een rondleiding reserveren

Hoe te bereiken? Volg tussen knooppunten 87 en 20 de Eksaardebaan tot bij Mili Hoevezuivel

Contact: Mili Hoevezuivel, Eksaardebaan 5, 9160 Lokeren, tel. 09/348 24 50
Openingsuren: Dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en van 14u tot 18u30. Zaterdag van 10u tot 12u en van 14u tot 18u. Zondag van 10u tot 12u.    

www.milihoevezuivel.be

Mili Hoevezuivel

Ontdek al het lekkers van Mili Hoevezuivel in jouw Carrefour winkel

In al onze winkels is een rek voorbehouden voor producten van lokale, hardwerkende producenten. We geven de voorkeur aan de verkoop van deze lokale producten binnen een straal van 40 km rond de plek waar het product gemaakt wordt. 

Je vindt deze producten in de Carrefour winkels in de Denderstreek, Gent en Antwerpen.