Landbouwbedrijf Hoeveverkoop Gille,Landbouwbedrijf Hoeveverkoop Gille | Carrefour

Respect voor de aardappel

Je hebt aardappelen en aardappelen. Niet elke teler wil nog langer dat zijn met zorg geteelde kwaliteitsproduct anoniem op een hoop met andere wordt gegooid. Respect voor het product begint bij de teler zelf, zoals bij Geert van hoeveverkoop Gille.

Aardapelen van Hoeveverkoop Gille

“Kwaliteit is het verschil”

“Wij onderscheiden ons van een industrieel geteelde aardappel door onze kwaliteit. Dat vraagt meer aandacht voor je product en meer werk. Eigenlijk behandelen we onze aardappelen alsof het eieren zijn. Door de rechtstreekse verkoop kunnen we tussenschakels elimineren en krijgen we toch een correcte prijs voor ons werk. Een consument die de kwaliteit van een product erkent en de mensen er achter een gezicht kan geven, is bereid om daar een faire prijs voor te betalen”, vertelt Geert.

Handmatig oogsten

 “Wij gaan heel omzichtig te werk met onze aardappelen. De vroege aardappelen zijn heel fragiel aan de schil. Die rooien we niet met machines. Dat leidt tot schade. Daarom oogsten we ze tijdens de zomer allemaal handmatig. De latere bewaaraardappelen slaan we op in kisten in plaats van op een grote hoop. Dat zorgt voor minder drukpunten. In kisten kun je ze ook beter ventileren. Daardoor blijven ze tot lang in het voorjaar hun kwaliteit behouden”, vertelt Geert.

Geert van Hoeveverkoop Gille

Geert en zijn gezin op de velden van Hoeveverkoop Gille

Gesprek bij de aardappelautomaat

“Ons bedrijf is een gesloten wereld. Zelfs tijdens de coronaperiode veranderde er in ons dagelijks leven weinig. Ik ben daarom steeds blij om met een klant aan de aardappelautomaat kan praten of met een vertegenwoordiger van Carrefour die ons bedrijf bezoekt. Je kunt hen vertellen hoe hard je je best doet om voor hen een kwaliteitsvol product af te leveren. Zij appreciëren dat en het geeft ons energie”, vertelt Geert trots.

Beleef ter plaatse

-     Hoeveautomaat met consumptieaardappelen, divers assortiment
-     Rondleiding voor groepen na reservatie

Hoe te bereiken? Tussen knooppunt 95 en 32.

Contact: Hoeveverkoop Gille, (Oude) Terbankstraat 61, 3150 Tildonk
Openingsuren: 24/24 en 7/7
Facebook & Instagram : @Hoeveverkoop_Gille_ 

www.hoeveverkoopgille.be

Hoeveverkoop Gille

Ontdek de kwaliteitsaardappelen van Hoeveverkoop Gille in jouw Carrefour winkel

In al onze winkels is een rek voorbehouden voor producten van lokale, hardwerkende producenten. We geven de voorkeur aan de verkoop van deze lokale producten binnen een straal van 40 km rond de plek waar het product gemaakt wordt. 

Je vindt deze kwaliteitsaardappel in de Carrefour winkels in Vlaams-Brabant.