Dossier vis, zeevruchten en schaaldieren | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Dossier vis, zeevruchten en schaaldieren

Een ervaren en ecologisch verantwoorde visafdeling

 

Producten uit de zee, van hoge kwaliteit en ecologisch verantwoord, die vind je bij Carrefour! Actie 10 van Act for Food staat daarvoor garant. Bovendien staan de professionals van de visafdeling voor jou klaar om je te helpen en je te inspireren. Liever sushi dan vis? In de Sushi Daily kiosken maken ze ter plaatse en op bestelling ultraverse sushi van hoge kwaliteit. Er is voor elk wat wils!

Shop online bij onze visafdeling

Gepaneerde vis

Gepaneerde vis

Shop online
Visfilets

Vis in filets

Shop online
Gerookte vis

Gerookte vis

Shop online

Ons engagement om de oceanen te beschermen

Onze visexperts tot jouw dienst

De Kwaliteitsketen Carrefour garandeert naast ecologische maatregelen ook een onberispelijke kwaliteit van de producten en een dienst op maat. Vis en zeevruchten belanden supervers in de winkel. Tussen de veiling en de rekken zit nog geen 24 uur. Bij Carrefour behandelen ervaren visspecialisten deze delicate producten met grote zorg. Je hebt een specifieke vraag? Onze visspecialisten luisteren en bewerken de vis op bestelling. Ze kunnen je ook kooktips geven.

Geen paniek, wij zorgen voor alles!

Handig! De Carrefour-visafdeling heeft ook makkelijke oplossingen voor maaltijden die zeker indruk maken. Bestel een zeevruchtenschotel! We maken alles klaar voor jou en stomen de zeevruchten in de winkel: wulken, kreukels, garnalen, kreeft, krab, rivierkreeft, langoustine, langoest, ‘black tiger’-garnalen en zalm belle vue. Jij kiest, wij bereiden.