Bruin,Bruin | Carrefour

St Feuillien Brune & Brugge Dentelle Caractère

 

Probeer deze associatie tussen de St. Feuillien Bruin, bier van hoge gisting, en de Brugge Dentelle Caractère. De sterke en pittige kant van die laatste zal worden verzacht door de aroma's van koffie en de kruidentoetsen in het bier.

Bruin

Ciney Bruin & Oud Brugge

 

Ciney Bruin met een fruitige en karaktervolle smaak en een licht bittere indruk zal perfect passen bij Oud Brugge, een kaas met een pittige en volle smaak.

Bruin

Bush Amber & Leerdammer

 

De combinatie van het romige en de volheid van Leerdammer zou nooit zo intens zijn zonder de krachtige aroma's van rijp fruit en toetsen van karamel en cuberdon van Bush Amber.

Bruin

Brugse Zot Dubbel & Oud Brugge

 

Brugse Zot dubbel is een robuust biertje, met een lichte bitterheid en een robijnrode kleur. Gaat perfect samen met de kruidige toetsen van Oud Brugge.

Bruin

Chimay Rood & Chimay à la Chimay Rouge

 

De kaas "Chimay à la rouge", gewassen met Chimay, heeft een originele smaak met mouttoetsen en is licht gerookt. Je kan ook aroma's van perzik en karamel ontwaren. De ontmoeting tussen bier en kaas betekent een feest voor je smaakpapillen met een ontegensprekelijke handtekening.

Bruin

Maredsous Bruin & Maredsous Fagotin Dubbelroom

 

Het licht gegrilde mout van Maredsous Bruin vervolledigt mooi de smaak van de romige en gesmolten Fagotin double crème.

Bruin

Chimay Blauw & Chimay à la Chimay Bleue

 

Grand Chimay is een authentieke trappistenkaas met lekkere verse en romige melk uit het Land van Chimay. Als je geniet van deze kaas bij een Chimay Blauw, komen de smaken stap voor stap los dankzij de bitterheid en kracht van het bier. Samen vormen ze een verfijnd akkoord.

Bruin