Blijf fit in uw kot | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Blijf fit in uw kot

Blijf fit in uw kot!

 

De huidige maatregelen betekenen dat de sportzaal en de fitness gesloten blijven, maar niet getreurd! Wij hebben enkele handige tips om tijdens de quarantaine thuis aan je conditie te werken! Hup met de beentjes!

Zet je beste beentje voor!

Waarom tover je de woonkamer of garage niet om tot een fitnesszaal? Er zijn heel wat fitnesscentra die hun klanten vanop afstand doen sporten. Zo biedt Basic Fit online cursussen aan op YouTube en vind je bij Decathlon drie online welzijn- en bewegingsprogramma's (10€/week).

Werk thuis aan je conditie

Zei er iemand yoga?

Blijf fit in uw kot

De ideale manier om zowel je lichaam als je mentale toestand op peil te houden, is ongetwijfeld yoga. Maar hoe doe je dat nu? Opties genoeg zo blijkt!  Yyoga Studios in Antwerpen biedt live sessies aan via hun Facebookpagina. Via Yoga International kan je genieten van 30 dagen gratis yogasessies. De Brussels Yoga Loft biedt eveneens de mogelijkheid om online de lessen te volgen. Bij de Yoga Room kan je jouw niveau kiezen, er zijn lessen voor beginners, gevorderden en ook de kinderen worden niet vergeten! Ooooommm ...

Yoga wordt kinderspel!

Een gezonde geest in een gezond lichaam is niet enkel voor volwassenen. Gelukkig zijn er heel wat opties voor de kleinsten onder ons. Zo biedt Sarah Jabloune op YouTube yogasessies aan met haar dochter die heel toegankelijk zijn voor volwassenen of kinderen zonder ervaring. Studio Pluim maakt leuke video’s met kinderyoga waarin de ademhaling en spieren van de kleintjes worden getraind. El Sole toont eveneens toffe yogasessies die je samen met de kinderen kan doen. Succes!

Blijf fit in uw kot

Sporten met vrienden vanop afstand

Blijf fit in uw kot

Er zijn heel wat apps om toch niet alleen te moeten sporten. Bijvoorbeeld Fitbit, de app waarmee je je conditie op peil houdt. Jij bepaalt het niveau en ook de muziek! Wie er graag een virtuele coach bij heeft, kan beroep doen op Nike Training Club. De app is volledig gratis en je hebt enkel sportkledij en voldoende plaats nodig. Wie niet veel tijd heeft, kan de app 7 Minutes Workout eens uitproberen. Het zijn eenvoudige oefeningen die, je raadt het al, slechts 7 minuten duren. Je kan ook nog altijd gaan joggen, maar respecteer altijd de opgelegde voorzorgsmaatregelen. Go!