Niet toegevoegd

Minitrifle met kaasmousse, bessencoulis en notencrumble
Probeer een mimosa, een cocktail op basis van champagne (of schuimwijn) en sinaasappelsap. Licht en boordevol vitamines. Voor een alcoholvrije versie laat je de champagne weg en voeg je eenvoudigweg een scheutje grenadine toe aan het sinaasappelsap.
Er zijn duizend en een manieren om eieren klaar te maken: een omelet, roerei, spiegelei, gepocheerd, ovengebakken, hartig of zoet. Daarom mogen eieren op geen enkele brunch ontbreken.
Aangezien een brunch wordt geserveerd tussen het ontbijt en de lunch, kan je niet zonder warme dranken. Groene, witte of zwarte thee, sterke koffie of koffie verkeerd, en warme chocolademelk voor de kinderen!
We kunnen er niet genoeg van krijgen! Op pannenkoeken, wafels, toast, havervlokken, natuuryoghurt… En we gaan voor verschillende smaken: ahornsiroop, agavesiroop, bloemenhoning, bergenhoning, kastanjehoning, aardbeienconfituur, abrikozenconfituur, bosbessenconfituur…
Verloren brood speelt een van de hoofdrollen tijdens een brunch en is ook perfect tegen verspilling, want je gebruikt er de overschotjes brood van de voorbije week voor. Ook een croque-monsieur, quiche of smoothies zijn recepten die je kan maken met de restjes uit je koelkast.