Brunchmenu | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Brunchmenu

6 zoete en hartige brunchmenu’s

Lentefris, licht, breugeliaans, chic, snel klaar of kindvriendelijk: kies de brunch die best bij jou past en kies uit onze ideeën voor zoete en hartige gerechtjes om gezellig te delen.

 

De 5 klassiekers van de brunch

Cocktail of mocktail?

Probeer een mimosa, een cocktail op basis van champagne (of schuimwijn) en sinaasappelsap. Licht en boordevol vitamines. Voor een alcoholvrije versie laat je de champagne weg en voeg je eenvoudigweg een scheutje grenadine toe aan het sinaasappelsap.

Een ei maakt blij

Er zijn duizend en een manieren om eieren klaar te maken: een omelet, roerei, spiegelei, gepocheerd, ovengebakken, hartig of zoet. Daarom mogen eieren op geen enkele brunch ontbreken.


Thee of koffie?

Aangezien een brunch wordt geserveerd tussen het ontbijt en de lunch, kan je niet zonder warme dranken. Groene, witte of zwarte thee, sterke koffie of koffie verkeerd, en warme chocolademelk voor de kinderen!

Siroop, honing en confituur

We kunnen er niet genoeg van krijgen! Op pannenkoeken, wafels, toast, havervlokken, natuuryoghurt… En we gaan voor verschillende smaken: ahornsiroop, agavesiroop, bloemenhoning, bergenhoning, kastanjehoning, aardbeienconfituur, abrikozenconfituur, bosbessenconfituur…

Verloren brood is een winnaar

Verloren brood speelt een van de hoofdrollen tijdens een brunch en is ook perfect tegen verspilling, want je gebruikt er de overschotjes brood van de voorbije week voor. Ook een croque-monsieur, quiche of smoothies zijn recepten die je kan maken met de restjes uit je koelkast.