Ideeën voor tieners,Ideeen voor tieners | Carrefour

Een koninklijk ontbijt voor mama

Het zijn meestal de mama’s die zorgen voor de maaltijden thuis. Geef haar daarom op jouw beurt een dag helemaal voor zichzelf, zonder huishoudelijke klusjes. Onze site staat vol met eenvoudige recepten om haar te verrassen en om gedurende de dag haar favoriete gerechten en desserts klaar te maken. Dat gaat ze geweldig vinden! Zeker als de dag al begint met een ontbijt op bed!

Om de dag goed te beginnen maken we voor haar een gezond en natuurlijk sapje vol energie en smaak. Dankzij de antioxiderende eigenschappen van appel en gember is deze cocktail een echte boost om afvalstoffen te verwijderen en energie te geven.

Wat is er heerlijker dan een ontbijt op bed met gebak? Laat ze smelten met deze zachte muffins die je met haar kan delen. Het is de perfecte zoete touch waar iedereen blij van wordt!

Deze hartige toast is een ware autoriteit: een ideaal recept, zowel gezond als voedzaam maar ook vol smaak en frisheid. Niet voor niets is de bekende avocado toast de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hip gerecht.

Een originele video

En waarom gebruik je de app TikTok niet om voor haar een originele boodschap te maken, met muziek, een dansje of een quote waar ze van houdt? Je kan ook samen plezier maken en een onvergetelijke video van deze speciale dag opnemen.

Een originele video

Wellness bij je thuis

De ultieme luxe voor een mama? Tijd voor zichzelf nemen. Doe haar dus plezier met een kleine beautykit dat 100% op haar welzijn is gericht: een masker, nagellak, bodylotion, bruisballen… genoeg om van een aangename pauze te genieten. En waarom zou je geen zelfgemaakte gezichtsbehandeling voor haar voorbereiden? Ze zal het heerlijk vinden om te kunnen ontspannen met een product dat je speciaal voor haar gemaakt hebt.

Gezichtsmasker

Een “bon voor…”

Knutsel met mooi gekleurd papier gepersonaliseerde tegoedbonnen en bundel ze samen zoals een klein schriftje. De gevierde mama kan ze dan uitknippen en gebruiken wanneer ze wil. “Bon voor…”: de ideeën zijn eindeloos, zelfs tijdens deze quarantaine. Een activiteit met z’n tweetjes, een kletsmomentje, een massage van 15 minuten, een bubbelbad, hulp bij het huishouden… Aan jou om je creativiteit de vrije loop te laten en te bedenken waarmee je haar plezier kan doen.

Een bon voor...