Ideeën voor kinderen,Ideeën voor kinderen | Carrefour

Zeg het met bloemen

Een vaste waarde waarmee je altijd scoort: bloemen brengen kleur en een goed gevoel in huis. Een idee dat zijn effect niet mist: maak je eigen boeket door zelf bloemen te plukken op een plukweide of tijdens een wandeling in de natuur. Met een tekening of een lief woordje erbij maak je het compleet. Of waarom je bloemstuk niet zelf maken met crêpepapier? Leuk om de kinderen erbij te betrekken en perfect om een mooi gepersonaliseerd decoratiestuk te maken!

bloemen

De kunst van recyclage

Knutselen

Een mooi cadeau maken met wat je thuis hebt liggen? Uitdaging aanvaard!

1/ Een mooie glazen bokaal (met deksel) om te schilderen en te vullen met kleine dingetjes waar ze van houdt (chocolade, lieve woordjes…)

2/ Een houder voor haar gsm met een gepersonaliseerd wc-rolletje

3/ Een mooi potje met een valse cactus voor haar bureau? We houden van deze decoratie-ideeën.

4/ Een mooie armband?

 5/ een 100% natuurlijke bodyscrub in een mooi potje: daar zal ze volledig voor smelten…

Een voorstelling in de living

“We gaan een show voor je maken!” Ah, de befaamde show van de kinderen! Het zorgt voor veel gelach en emoties, maar vooral voor een fijne tijd met het gezin. Een goed idee: betrek de kinderen (die zichzelf kunnen verkleden) in een mini-toneeltje met mama als de superheldin. Het thema zal hen moeten inspireren! En als er beginnende muzikanten zijn, kan de show meteen een concert worden met geïmproviseerde muziekinstrumenten. Sfeer verzekerd!

Kinderen die muziek maken

Lieve woordjes

kaartje schrijven

Niets is meer ontroerend dan een persoonlijke boodschap. Waarom maak je geen uniek postkaartje om haar te verrassen? Of haal de penselen of de stiften boven om een portret van haar te maken met een lief woordje dat je op een houten of kartonnen drager kan plakken. Het meest ontroerende blijft nog altijd een simpel gedichtje dat door een kind opgedragen wordt aan de liefste mama!