Soep, troostrijk en gezond | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Soep, troostrijk en gezond

Ik verdubbel mijn dosis groenten!

Als we nu eens werk maakten van een betere gezondheid door anders te gaan eten? Meer groenten en nieuwe manieren om deze vitaminebommetjes vaker op ons dagelijks menu te zetten.

Super, die soep!

Soep heeft alles in huis om in de smaak te vallen en kan je serveren als voorgerecht of als volwaardige maaltijd: het is gezond, makkelijk te maken en lekker en zet warmte en troost op het menu. Bovendien kan je soep aanpassen aan je behoefte van het moment. Ontdek onze 4 recepten!

Top tip:

Soep is het ideale gerecht voor ’s avonds, wanneer je geen zin meer hebt om te koken of wat lichter wil eten. Maak er een unieke en evenwichtige maaltijd van door de soep af te werken met verschillende extraatjes. Enkele spekjes, croutons, geraspte kaas of blokjes tofu en klaar is kees!    

Soep: heerlijke het hele jaar door

Pompoensoep

En waarom je klassieke pompoensoep eens geen originele twist geven met wat witte worst en appel? We onthullen alle ingrediënten van deze soep die heerlijk uit de band springt.

Crème van bloemkool

Een zijdezachte velouté met amandelen en knapperige kappertjes… Een delicatesse!

Soep, troostrijk en gezond

Voor wie weinig tijd heeft

Geen tijd om te koken? Carrefour heeft voor jou heerlijke Bio soepen gemaakt. 5 Groenten, Tomaat basilicum, Wortel en Pompoen: hartverwarmend na een wandeling met vrienden of gezellig bij het familiediner. Deze soepen hebben een maximaal effect voor een minimale inspanning. Enkele minuten in de microgolfoven en klaar!

Laat je inspireren door onze andere soepen