Heerlijk cocoonen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Heerlijk cocoonen

Happy cocooning

 

Het is beslist: in januari plannen we vooral niet te veel activiteiten! We genieten volop van een rustig weekend en herontdekken het plezier van samen thuis te zijn, lekker warm, met weinig verplichtingen. In de loop van de dag doen we ons te goed aan lekkere hapjes, en we spelen samen spelletjes. Ontdek onze selectie recepten die lichaam én geest verwarmen!

Ontbijtmuffins met yoghurt en stukjes appel

Muffins zijn niet alleen heel makkelijk om te maken, ze horen ook absoluut bij een lekker gezinsontbijt op zondagochtend. Doe yoghurt en stukjes appel bij het klassieke recept, en je muffins worden nog smeuïger!

Shakshuka met snelle labneh

Zin in een lunch die smaakt en geurt naar verre landen? Kies dan eens voor dit recept van shakshuka met labneh, twee specialiteiten uit de Maghreb en het Midden-Oosten met een pittige smaak en heerlijke aroma’s.

Lichte chocolade cheesecake

Of je ‘m nu maakt als dessert of als lekkers bij de koffie: cheesecake stelt je nooit teleur! Opgelet: deze lekkerbekversie, met lichte chocoladesmaak, is extra onweerstaanbaar...

 

Blini’s met feta, maïs en avocadoroom

Deze blini’s in veggie versie worden de sterren van je aperitief! Ze brengen verrassende, nieuwe smaakjes aan: een subtiele mix van feta, maïs en avocado op een uiterst zachte blini. Zo zit de sfeer er meteen in!

 

Minipizza’s

Ze passen zich moeiteloos aan elke voorkeur aan, en verleiden jong én oud(er). Minipizza’s zijn dus een waar genot. En dit recept maakt ook van het bereiden een feest: dat doe je samen, met een brede glimlach en met ruimte om iedereen naar eigen smaak zijn droompizza te laten bouwen!

Kaaskroketten

Ze zijn klassiekers en gaan nooit uit de mode: kaaskroketten hebben al heel lang hun waarde aan onze tafels bewezen. Kies je eigen favoriete kaas, of kies ook eens voor garnaalkroketten, en maak van de borrel een kleine, fijne degustatie!

Goulash met groenten

Dit is de ideale schotel om jouw winter nog lekkerder te maken! Een recept met paprika’s en rundvlees, samen lekker lang gesudderd in tomatensaus…. Kun je z’n zachte aroma al ruiken terwijl het je hele huis vult?