Niet toegevoegd

Kokoswok
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Vier het Chinese Nieuwjaar met heerlijke wokrecepten
Koken met de wok kan op ontelbaar veel manieren, naargelang de plaatselijke tradities en ingrediënten. Laat je inspireren door onze gezonde, geparfumeerde en pittige recepten op z’n Japans, Vietnamees, Chinees, Balinees of Thai en ga op een culinaire rondreis!
Om de ingrediënten perfect aan te bakken, moet de lege wok worden voorverwarmd op een hoog vuur. Zo heeft de warmte de tijd om zich te verspreiden over de hele pan en niet alleen in het midden.
Prepareer alle groenten voor je begint te wokken en neem sauzen en specerijen bij de hand. Zo zorg je ervoor dat er niets aanbrandt.
Gebruik een olie die bestand is tegen hoge temperaturen, zoals arachideolie, olijfolie en sesamolie. Goed om te weten: de olie moet warm zijn maar mag niet roken!
Je wok zal langer meegaan als je de pan niet in de vaatwasser stopt. Spoel de wok onder warm water en wrijf schoon met een zachte spons, droog af met keukenpapier en vet dan lichtjes in met olie.