We redden je Valentijnsdag! | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

We redden je Valentijnsdag!

Een heerlijk verrassende Valentijn

Het is bijna Valentijn… Dankzij onze handige tips en heerlijke recepten maak je van 14 februari een romantische en liefdevolle dag.

 

Brunchen op bed

Wat is er nu romantischer dan een ontbijt op bed? Bleven jullie te lang liggen, ga dan voor een brunch! Bak samen wafels met karnemelk, een hartvormig eitje met bacon, of pancakes met yoghurt en exotisch fruit.

Diner bij kaarslicht

Bij Valentijn hoort een romantische tête-à-tête. Als aperitief drink je champagne, waarbij je perenhapjes met bacon serveert. Als hoofdgerecht maak je kalfsmedaillon met vanillepuree en een wintersalade met rodekool. De kers op de taart is een dessert met de kleur van de liefde: een pavlova met granaatappelcoulis, al 5000 jaar de vrucht van de liefde!

Verrassingseffect

De liefde gaat door de maag

Kook met ingrediënten die bekend staan als afrodisiacum: zwarte chocolade, saffraan, selder, amandelen, avocado en natuurlijk gember! Schenk je lief een groot glas appelsap met gember en munt uit en maak je klaar voor een nacht vol passie…

Message in a... bag!

Dit heb je nodig


Stempel + inkt - Zwarte viltstift - Kraft-papier - Perforator - Een olijftakje - Kerstomaten - Tandenstoker - Papier

Stappen

1. Schrijf met behulp van de stempel en de viltstift een lieve boodschap op het kraftpapier. Plooi het papier tot een lunchzakje. Perforeer het zakje bovenaan en steek er een olijftakje door.

2. Snij de kerstomaten diagonaal in twee. Vorm met beide helften een hart en zet ze vast met een tandenstoker waaraan je een stukje papier plakt. Je kunt het eetbare hart ook maken van andere ingrediënten, zoals een madeleine, een appel, een babybel of radijs…

Paquet cadeau Saint-Valentin

Een pakje vol liefde

Wil je hem/haar de hele dag door verwennen? Maak dan een hartvormig cakeje, verpak het in een papieren zakje en schrijf er een boodschap op. Of stop papiertjes met citaten of lieve woordjes in zijn/haar portefeuille, in zijn jaszak, in zijn/haar agenda …