Een barbecue met 100% Kwaliteitsketen Carrefour producten | Carrefour

Je tijdstip

Een barbecue met 100% Kwaliteitsketen Carrefour producten

De Kwaliteitsketen Carrefour staat garant voor een geslaagde barbecue

De producten van Kwaliteitsketen Carrefour zijn het resultaat van duurzame partnerschappen met producenten en zijn een toonbeeld van smaak en authentieke aroma’s die perfect tot hun recht komen op de barbecue.    

 

Authentieke smaken… op de rooster

Varken van Weleer

De varkens van Weleer van Kwaliteitsketen Carrefour krijgen 100% natuurlijk voeder, waardoor dit vlees een authentieke smaak krijgt, perfect om klaar te maken op de rooster nu de mooie dagen terug in het land zijn. Laat de stukken varkensvlees van Kwaliteitsketen Carrefour die in olie zijn gemarineerd goed uitlekken voor je ze op de BBQ legt, anders zouden de vlammen uit de pan kunnen swingen.

De kip van Auvergne

Auvergne-kip van Kwaliteitsketen Carrefour garandeert stevig en lekker vlees, bekroond met de Gouden Medaille op de Franse Concours Général Agricole 2018. Borstel de stukken Auvergne-kip pas op het einde van de baktijd in met saus, anders zou het vlees kunnen verbranden, vooral als de saus honing of ahornsiroop bevat.

Zalm

De zalm van Kwaliteitsketen Carrefour wordt in Noorwegen gekweekt met respect voor het milieu en krijgt voeding die rijk is aan omega 3-vetzuren. Het delicate en lekkere vlees leent zich perfect om te roosteren op een plancha. Om te bakken op de barbecuerooster zelf, kies je een stuk zalm van Kwaliteitsketen Carrefour met vel.

Het vlees van weidekoeien

Het vlees van de weidekoeien van Kwaliteitsketen Carrefour is 100% Belgisch. Niet te mager, niet te vet, maar mooi dooraderd en dus perfect om te bakken op de barbecue. Om brochettes te maken, ga je best voor een filet of rumpsteak van het Belgisch blauwwitte ras, stukken die mooi mals blijven.

Alle producten van Kwaliteitsketen Carrefour voor op de gril