Wat,Wat | Carrefour

Bio, wat is dat?

Een bioproduct kopen is synoniem voor het consumeren van een gezond, vers en milieuvriendelijk product. Bioproducten zijn het resultaat van een biologische landbouw die geen chemische synthetische producten of GGO gebruikt. Chemische meststoffen of onkruidverdelgers zijn verboden. Dieren krijgen uitsluitend voeder dat volgens biologische normen werd geteeld. Bioproducten zijn het resultaat van productiemethodes die de gezondheid van mens en natuur respecteren, waardoor ze al hun voedingskwaliteiten behouden. Om akkers vruchtbaar en productief te houden en tegelijk het grondwater en de biodiversiteit te beschermen, maakt biologische landbouw geen gebruik van GGO, pesticides of synthetische meststoffen.    

Wat

Belgische bio

We zetten ons in om Belgische producenten te ondersteunen en producten van bij ons te promoten. Daarom bieden wij je een brede waaier aan van 100% Belgische bioproducten, zoals ons brood, onze boter, onze aardbeien, onze kip, ons vlees, ...

Gegarandeerd bio

Bioproducten voldoen aan alle ethische regels van de biologische landbouw. Maar bioproducten aan kleine prijzen zijn geen bioproducten van lagere kwaliteit. Al onze bioproducten moeten beantwoorden aan strikte normen, gecontroleerd en gecertificeerd door officiële en onafhankelijke instanties. Ze bevatten gegarandeerd geen GGO, pesticides, additieven of chemicaliën.

Hoe bio consumeren?

Ruime keuze aan bioproducten


Het gamma Carrefour Bio producten is de voorbije jaren erg gegroeid en blijft dat ook doen, om een antwoord te kunnen bieden op de noden en verwachtingen van alle klanten. Er zijn nu bioproducten in niet minder dan 14 afdelingen en die passen perfect in het kader van de Act for Food: bio voor iedereen, voor een betaalbare prijs en met respect voor alle betrokkenen.

Ons bio gamma

Ons bio gamma

Bestel hier