Carrefour heeft een ruim biogamma | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bio in alle afdelingen!

 

Bij Carrefour vind je bioproducten in meer dan 15 afdelingen die de 4 engagementen van Carrefour respecteren. De bioproducten zijn gecertificeerd door onafhankelijke organismen, zijn heerlijk en betaalbaar. Ze worden regelmatig getest en geanalyseerd en respecteren alle normen van de biologische landbouw. Ze bevatten geen chemische producten, geen GGO, geen additieven, geen kunstmatige aroma’s en geen gehydrogeneerde vetstoffen.

Onze bioproducten

Fruit en groenten

Groenten uit volle grond, seizoensfruit, lokale teelt… Onze bioproducenten respecteren de natuur en haar natuurlijke ritme en garanderen zo producten zonder chemische meststoffen of synthetische pesticides en oogsten groenten en fruit die barsten van de smaak. Wist je trouwens dat biogroenten en -fruit worden ingepakt om je 100% biologische producten te kunnen garanderen en kruisbesmetting te vermijden?    

Bio fruit en groenten Carrefour

Onze groenten en fruit

Shop online
Bio vlees en gevogelte Carrefour

Ons vlees en gevogelte

Shop online

Vlees en gevogelte

Omdat we enorm veel belang hechten aan het dierenwelzijn, komt het biovlees en -gevogelte van Carrefour van dieren die vrije toegang hebben tot buitenruimte, die biologisch voeder krijgen en op hun eigen ritme opgroeien in ideale en comfortabele omstandigheden. 

Kruiden en specerijen

De aromatische biokruiden van Carrefour groeien zonder pesticides, waardoor ze voluit hun aroma kunnen ontwikkelen. De biospecerijen van Carrefour zijn dan weer helemaal authentiek. De potjes van de aromatische kruiden bevatten geen enkel petroleum-gebaseerd onderdeel en zijn dus volledig recyclebaar: ze zijn gecertificeerd biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar.     

Kruiden en specerijen

Kruiden en specerijen

Shop online
Bio kruidenierswaren

Bio kruidenierswaren

Shop online

Bio kruidenierswaren

Oliën, sauzen, granen, pasta, koekjes, chocolade, confituur, melkproducten en zelfs verzorgingsproducten, huislinnen en kledij in biokatoen… Bij Carrefour zijn de bioproducten allemaal authentiek biologisch, helemaal toegankelijk en beschikbaar in meer dan 15 afdelingen. En ons biogamma blijft groeien: nieuwe producten verrijken het aanbod voor uw plezier.    

Bio eieren

De eieren komen van kippen die worden gekweekt volgens de principes van de biologische landbouw: voldoende ruimte voor hun comfort en welzijn, met vrije uitloop en ze krijgen plantaardig voeder uit de biologische landbouw.

Onze eieren

Onze eieren

Shop online
Biobroden van Carrefour

Onze broden

Shop online

De 100% Belgische biobroden van Carrefour

“Alle ingrediënten van ons brood zijn volledig bio, zoals het zout en het bronwater dat we gebruiken om het deeg te maken.” Stéphanie Vanderkerkhove, commercieel verantwoordelijke van l’écopain d’Ignace à Enghien. De broden worden gemaakt met bloem van natuurlijk gezaaide en geoogste granen. Ze zijn allemaal gemaakt met op steen gemalen zuurdesembloem. Het deeg wordt lang gekneed en blijft 24 u rusten om de natuurlijke gisting zijn werk te laten doen. De broden worden daarna met de hand gevormd en op steen gebakken.    

Al het nieuws over bio

Bio vlees
Het Carrefour Bio vlees in 100% recycleerbare verpakkingen