Lokale seizoensgroenten Carrefour Bio | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Lokale seizoensgroenten Carrefour Bio

Bij Carrefour zijn de biogroenten van het seizoen helemaal van bij ons

 

De biogroenten van het seizoen vullen onze rekken met lokale smaken. Ze werden met passie geteeld door producenten van bij ons en bieden je versheid en authentieke smaak. Laat je inspireren en zet gezonde en overheerlijke gerechten op tafel.

De mooie dagen inspireren ons om te koken met smakelijke en kleurrijke biogroenten. Heb jij ook zin om ze op het menu te zetten? Een topidee, want ze worden in België geteeld, bij jou om de hoek… of toch bijna. Ze worden niet te vroeg en niet te laat geoogst en liggen kort daarna al in de rekken van Carrefour: gezond, smakelijk, Belgisch en trots op hun afkomst!

Geniet lokaal!

Courgettes, aubergines, komkommers, paprika’s, tomaten… Allemaal biogroenten van Carrefour die ons doen wegdromen naar de zomer en zuiderse recepten. Nochtans worden ze wel degelijk bij ons geteeld en rijp geoogst, voor een maximum aan smaak. Het voordeel? Ze zetten onze Belgische producenten in het zonnetje en moeten heel wat minder kilometers afleggen om op je bord terecht te komen. En dat is ook nog eens beter voor het milieu!

Courgettes, aubergines, komkommers en paprika’s

Pluk biokruiden!

Niets beter dan aromatische kruiden om je zomergerechten op smaak te brengen. En als ze dan nog eens bio en Belgisch zijn, kan het helemaal niet meer stuk! De aromatische kruiden van Carrefour Bio worden biologisch geteeld, zonder pesticiden of chemische producten, helemaal volgens de Europese normen. En die diversiteit! Basilicum doet het prima in de mediterrane keuken, terwijl salie, tijm en rozemarijn een extra toets geven aan vlees, groenten, marinades en nog heel wat andere bereidingen en al je gerechten, warm of koud, een niveau hoger tillen. 

Een biomaaltijd voor minder dan 5 euro? Chic!

Bij Carrefour staat bio “chic et pas cher” voor een biomaaltijd gemaakt met ingrediënten van biologische oorsprong, voor minder dan 5 euro. Ja, je hebt het goed gelezen: minder dan 5 euro! Beter eten is een prioriteit en daarom willen we dat bio toegankelijk is voor iedereen, zodat elk gezin gezonde, evenwichtige en smakelijke gerechten op tafel kan zetten. De meer dan 1.350 bioproducten in de winkel zijn er om de eetlust aan te scherpen. Geen inspiratie? Snuister dan snel door onze receptideeën!