Nectar of bio | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Nectar of bio

Nectar of Bio: Beauty gaat groen

 

En als je nu ook je beautyritueel natuurvriendelijker maakte? Makkelijk, met de biogecertificeerde producten uit het gamma Nectar of Bio, een Carrefour exclusiviteit met maximaal natuurlijke ingrediënten voor een zacht prijsje.

Een biologische schoonheidsroutine aan zijdezachte prijzen

Voor je dagelijkse beautyritueel zoek je natuurlijke, milieuvriendelijke verzorgingsproducten. Maar natuurlijk zonder in te boeten op gebruiksplezier en welbehagen. Speciaal voor jou heeft Nectar of Bio een compleet gamma producten gecreëerd die voor meer dan 95% bestaan uit natuurlijke en biogecertificeerde ingrediënten, met zachte texturen en een aangenaam parfum. En allemaal voor minder dan € 5.

Nectar of Bio, een biologische schoonheidsroutine aan zijdezachte prijzen

1. Reinigen

Dit micellair water bevat zeealgen, bekend om hun kalmerende eigenschappen.
Micellair Water Mild, Nectar of Bio, exclusief bij Carrefour

2.  Tonifiëren

Verfris na het afschminken je huid met deze lotion met pompelmoes, een vrucht die rijk is aan antioxidanten, een sterk wapen tegen huidveroudering.
Tonifiërende Detoxlotion met Pompelmoes, Nectar of Bio, exclusief bij Carrefour

3. Verzorgen

Breng vervolgens een antirimpelcrème aan met karitéboter, bekend om zijn voedende eigenschappen. Het resultaat is een strakkere, stralende huid.
Antirimpel dagcrème met galam, Nectar of Bio, exclusief bij Carrefour

4. Oplichten

Breng een keer per week dit detoxmasker aan met instant oplichtend en vervuilingwerend effect. Bij contact met water wordt de gel een melkachtige emulsie die je snel afspoelt.
Gelmasker Detox, Nectar of Bio, exclusief bij Carrefour

5. Hydrateren

Breng meteen na het douchen deze hydraterende bodymelk aan met mild amandelparfum en met jojoba-olie, voor een streelzachte huid van top tot teen!
Bodymelk Hydraterend, Nectar of Bio, exclusief bij Carrefour