Feesten | Carrefour

Feesten

Meer dan 20 menu's en 200 feestelijke recepten

Geniet van sprankelende feesten, op jouw maat gesneden, met onze feestelijke recepten en onze themamenu’s. Aperitief, cocktails, hoofdgerechten, desserts, en zelfs budgettips, alles om het jaar in schoonheid af te sluiten!

Het gamma Carrefour Extra

Kant-en-klare hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts. Het Carrefour Extra gamma helpt je een echt feestmaal te maken van superieure kwaliteit, tegen kleine prijsjes. Het gamma werd exclusief voor de eindejaarsfeesten ontwikkeld en zal maar enkele weken in de winkel liggen. Ontdek het snel!

Feesten die bij iedereen in de smaak vallen

Het jaar 2021 loopt op zijn einde en opent de deur naar een nieuw jaar vol mogelijkheden. En hoe kan je deze nieuwe start nu mooier vieren, dan samen met je geliefden? Of je nu gaat voor chique, gezellige of originele feesten, het belangrijkste is om voluit te genieten van deze hartverwarmende momenten. Daarom hebben we voor jullie menu’s samengesteld die bij iedereen in de smaak vallen: traditioneel, origineel, snel, om te delen… En om je het leven makkelijker te maken tijdens deze drukke periode, delen we ook nog heel wat tips en advies om zorgeloos te genieten van deze uitzonderlijke gerechten en je budget onder controle te houden.

We wensen je schitterende feesten.

Ontdek onze feestelijke recepten

Ontdek onze feestmenu's