Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Na de vakantie stappen we terug in onze dagelijkse werk- en schoolroutine. Zorg voor een vlekkeloze organisatie dankzij onze tips voor een brooddoos zonder boterhammen, of ga samen met ons de uitdaging van het batch cooking aan.

 

Een zorgeloze nazomer

Heb jij ook zo’n zin om er terug in te vliegen? Neem een vliegende start met onze originele en snelle lunchideeën voor een brooddoos… zonder boterhammen! Ga, net als onze foodacter Els, de uitdaging van het batch cooking aan. Lief voor je planning en voor je budget… Profiteren van de laatste mooie dagen om een groot gezelschap uit te nodigen? Kinderspel, dankzij onze recepten voor grote groepen! De zomer belooft nog zalig na te zinderen…

Wie of wat zijn de foodacters?

Dat zijn mensen die zich actief inzetten voor ons doel om ‘beter te eten’. Hoe dan wel? Door gezonder te eten of verspilling tot een minimum te beperken. Het zijn lokale producenten die zich inzetten voor authentieke, duurzame productie. Het zijn ook onze medewerkers die voor jou gezonde, heerlijke producten selecteren, gemaakt met respect voor het milieu. Foodacters, dat zijn alle mensen die de dingen in beweging willen zetten.