Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Geniet van sprankelende feesten, op jouw maat gesneden, met onze feestelijke recepten en onze themamenu’s. Aperitief, cocktails, hoofdgerechten, desserts, en zelfs budgettips, alles om het jaar in schoonheid af te sluiten!

Feesten die bij iedereen in de smaak vallen

Het jaar 2021 loopt op zijn einde en opent de deur naar een nieuw jaar vol mogelijkheden. En hoe kan je deze nieuwe start nu mooier vieren, dan samen met je geliefden? Of je nu gaat voor chique, gezellige of originele feesten, het belangrijkste is om voluit te genieten van deze hartverwarmende momenten. Daarom hebben we voor jullie menu’s samengesteld die bij iedereen in de smaak vallen: traditioneel, origineel, snel, om te delen… En om je het leven makkelijker te maken tijdens deze drukke periode, delen we ook nog heel wat tips en advies om zorgeloos te genieten van deze uitzonderlijke gerechten en je budget onder controle te houden.

We wensen je schitterende feesten.

Wie of wat zijn de foodacters?

Dat zijn mensen die zich actief inzetten voor ons doel om ‘beter te eten’. Hoe dan wel? Door gezonder te eten of verspilling tot een minimum te beperken. Het zijn lokale producenten die zich inzetten voor authentieke, duurzame productie. Het zijn ook onze medewerkers die voor jou gezonde, heerlijke producten selecteren, gemaakt met respect voor het milieu. Foodacters, dat zijn alle mensen die de dingen in beweging willen zetten.