Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Verwen jezelf met deze speciale koopkracht editie! Op het menu deze maand: tips en trucs over voeding, energie, besparen en recepten die je budget respecteren. Voor een gastronomische maand november, zonder zorgen!

Koopkracht special

Op het programma deze maand: een speciale editie die je helpt om beter te consumeren en minder uit te geven. Je vindt tal van tips om geld te besparen, goede raad om je energieverbruik te verminderen, tips om je voedsel beter te bewaren en heerlijk goedkope recepten om te blijven genieten! Kortom, alles wat je nodig hebt om je koopkracht te behouden. Ontdek het Carrefour Food Magazine online of aan de kassa in jouw Carrefour-winkel!

Foodacters, wie zijn ze?

Dit zijn de mensen die actief betrokken zijn bij de doelstelling "beter eten". Hoe doen ze dat? Door gezondere eetgewoonten aan te nemen of door afval te beperken. Het zijn de lokale producenten die zich inzetten voor een authentieke en duurzame productie en ook onze medewerkers die gezonde, lekkere en milieuvriendelijke producten voor u selecteren. Foodacters zijn al diegenen die een verschil willen maken.