Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Je tijdstip

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Doen de mooie dagen je snakken naar verse en overheerlijke gerechten? Laat je dan inspireren door onze receptideeën! We gaan voor barbecue, veggie, seizoensgroenten… en zo veel meer! Ontdek ook onze budgettips en ontmoet onze Kwaliteitsketen Carrefour-producenten om er een kijkje achter de schermen te werpen!

De Kwaliteitsketen Carrefour, een kwaliteitsgarantie

Zomerfestival!

Er gaat niets boven een culinaire reis. Waan je in de zon met onze recepten van rode vruchten. Laat je meevoeren door ons mooie land met een 100% Belgisch menu speciaal voor jou samengesteld en neem als afsluiter een heerlijk ijsje. Ga naar Luik en ontmoet onze broodproducenten van Kwaliteitsketen Carrefour. En verken nog zoveel meer horizonnen! Ontdek dit Carrefour Food magazine online of aan de kassa van jouw Carrefour-winkel!

Foodacters, wie zijn ze?

Dit zijn de mensen die actief betrokken zijn bij de doelstelling "beter eten". Hoe doen ze dat? Door gezondere eetgewoonten aan te nemen of door afval te beperken. Het zijn de lokale producenten die zich inzetten voor een authentieke en duurzame productie en ook onze medewerkers die gezonde, lekkere en milieuvriendelijke producten voor u selecteren. Foodacters zijn al diegenen die een verschil willen maken.