Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Zelfgemaakte pizza’s, frisse salades en heerlijk seizoensfruit … deze maand verwelkomen we de zomer met recepten waar de zon afspat. En tips van onze foodacter om bio te eten voor kleine prijsjes. Vanaf 12 juni supporteren we voor onze Rode Duivels op het EK met een energiek menu in zwart, geel, rood!

 

Juni in het zonnetje

De mooie dagen zijn er weer. We maken ons op kleurrijke XXL salades te maken en het maximum te halen uit sappige tomaten en rode vruchten. Voorzien van ijs en ijsthee die we lekker fris opslurpen. Waarom geen pizza-party organiseren? Ideaal voor een geslaagd last minute avondje. De zomer is ook perfect om meer bio te eten en dat hoeft zeker niet duur te zijn. Onze foodacter Chloë geeft je haar beste tips. Ga jij ook supporteren voor onze Duivels vanaf 12 juni? Ontdek het aangepaste menu in zwart, geel, en rood.

Wie of wat zijn de foodacters?

Dat zijn mensen die zich actief inzetten voor ons doel om ‘beter te eten’. Hoe dan wel? Door gezonder te eten of verspilling tot een minimum te beperken. Het zijn lokale producenten die zich inzetten voor authentieke, duurzame productie. Het zijn ook onze medewerkers die voor jou gezonde, heerlijke producten selecteren, gemaakt met respect voor het milieu. Foodacters, dat zijn alle mensen die de dingen in beweging willen zetten.