Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Deze maand genieten we volop van de terugkeer van de mooie dagen! We gaan paaseitjes zoeken, organiseren de eerste barbecue… Die frisse buitenlucht doet ons zoveel goed. Ook op het menu dit seizoen: heerlijke lentefrisse groenten, perfect voor barbecues en salades. Leve de lente!

 

Nood aan een beetje inspiratie?

Vier het voorjaar!

De eerste zonnestralen doen ons al dromen van de eerste barbecues! Ontdek onze recepten voor brochettes met zalm en met kip. Dit seizoen spelen krokante groenten de hoofdrol: asperges, komkommer en paksoi brengen frisse toetsen op ons bord. Kan je wat extra energie en vitaliteit gebruiken? Laat je dan inspireren door het advies van onze foodacter om elke dag meer omegavetzuren te consumeren. En april, dat is natuurlijk Pasen! Ons paasmenu barst van de ideeën om dit vrolijke en kleurrijke feest te vieren.

Wie of wat zijn de foodacters?

Dat zijn mensen die zich actief inzetten voor ons doel om ‘beter te eten’. Hoe dan wel? Door gezonder te eten of verspilling tot een minimum te beperken. Het zijn lokale producenten die zich inzetten voor authentieke, duurzame productie. Het zijn ook onze medewerkers die voor jou gezonde, heerlijke producten selecteren, gemaakt met respect voor het milieu. Foodacters, dat zijn alle mensen die de dingen in beweging willen zetten.