Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden

Het Carrefour Food Magazine ... om van te watertanden!

Bieren en andere streekproducten … Deze maand genieten we volop van de lekkernijen die ons landje biedt. Ze inspireren ook onze foodacter. Zij wil zoveel mogelijk van eigen bodem kopen en klaarmaken. Lekker BBQ-weer? Leg eens smeuïge kazen op het vuur of kraakverse groenten. Ze doen dromen van de zomer.

 

Het leven is mooi Belgisch

De maand mei zit in een Belgisch jasje! Ontdek de tips & tricks van onze foodacter Marie om meer streekproducten te eten. Ken je onze Belgische biertjes? De perfecte partners voor die smaakvolle kazen van bij ons. Laat je inspireren door onze kleurrijke recepten met zonovergoten groenten. Wordt het een etentje op het terras, een BBQ of een leuke pick-nick? We gebruiken uiteraard telkens zoveel mogelijk ingrediënten van eigen bodem. Reken maar dat de streekproducten van deze ambachtslui en kleine producenten je laten watertanden.

Wie of wat zijn de foodacters?

Dat zijn mensen die zich actief inzetten voor ons doel om ‘beter te eten’. Hoe dan wel? Door gezonder te eten of verspilling tot een minimum te beperken. Het zijn lokale producenten die zich inzetten voor authentieke, duurzame productie. Het zijn ook onze medewerkers die voor jou gezonde, heerlijke producten selecteren, gemaakt met respect voor het milieu. Foodacters, dat zijn alle mensen die de dingen in beweging willen zetten.