Lunch,Lunch | Carrefour

Burger met dragon bonus

De burger is een onverwoestbare klassieker! Maar dan wel gemaakt met verse producten en in verschillende uitvoeringen. Dankzij het gamma bioproducten is een betaalbare, lekkere en 100% bio burger perfect mogelijk! Een extraatje voor je huisgemaakte burger: fijngehakte dragon, gemengd door de bio mayonaise van Carrefour!

De verleiding van kerrie

Kerrie is een magisch specerij met duizend en één goede eigenschappen en geeft een onweerstaanbare smaak aan je recepten. In een saus van verse room bij kip is het gewoon perfect! Probeer ook eens een lichte versie: kerrie in combinatie met yoghurt bij kipstukjes op een berg van rauwkost, een lichte en op en top smaakvolle salade!

De onverwoestbare boterham

Een boterham, dat is heerlijk met wat confituur, bij een lekker kopje koffie… maar ook in hartige versie is die niet te versmaden, als vieruurtje of lichte lunch! Voor een licht tussendoortje beleg je een boterham met mozzarella, verse kaas, avocado, ei of kip, afgewerkt met jonge scheuten, tomaten en fijne kruiden. De klassieker voor de zomer? Een boterham met geitenkaas, tomatenschijfjes en rode ui op een bedje van komkommer en basilicum.