Biorecepten, makkelijk en niet duur | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Biorecepten, ja! Als ze makkelijk zijn en niet te duur.

 

Wat eten we vandaag? Die eeuwige vraag! Daarom hebben we aan jou gedacht: door je enkele receptideeën te bezorgen die 100% bio zijn én makkelijk klaar te maken. Bio dat is toch duur en ingewikkeld, hoor ik je zeggen. Welnee, onze recepten zijn super eenvoudig en je maakt ze met slechts enkele ingrediënten. Het resultaat? Je bent snel klaar met boodschappen doen, duur is het niet en er zijn eenvoudige recepten voor alle smaken. De keuze is aan jou. Smakelijk!

Overheerlijke bio recepten in een handomdraai

Of je nu altijd bio eet of gewoon af en toe, hier zal je zeker enkele recepten vinden die je bevallen. Ze zijn met zorg gekozen. Pikant of krokant? Deze recepten laten in elk geval de verse bio seizoensproducten helemaal tot hun recht komen. En wat nog mooier is: je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig die je in een minimum van tijd klaarmaakt. Je gaat ervan smullen!

Zeg ja tegen biorecepten die bovendien niet heel duur zijn

Biorecepten die voordelig zijn? Moeilijk om eraan te weerstaan. Bioproducten zitten boordevol smaak en maken van je gerechten iets bijzonders zonder je te ruïneren. Met deze 4 recepten vind je zeker je gading, of je nu liefhebber bent van vlees, vis, gevogelte of veggie. Bio, dat is 3 keer gewonnen: je doet goed voor je lichaam, de planeet en je portefeuille.

Biorecepten voor minder dan 5 euro? Top!

Shop online bij Carrefour