Niet toegevoegd

Ontdek actie 4
“Voor het beignetbeslag heb ik Belgisch bier gebruikt! Mijn favoriet is Triple d'Anvers van brouwerij De Koninck, vlakbij waar ik woon. Het is een pittig gekruid bier dat een extra smaakje toevoegt aan het beslag.”
“Je zal merken dat in mijn recepten wel wat ingrediënten terugkomen. Dat is heel bewust. Als ik boodschappen doe, probeer ik na te denken over hoe ik met een ingrediënt verscheidene gerechten kan bereiden. Een zak verse spinazie is bijvoorbeeld vaak wat veel, maar wist je dat je spinazie ook prima rauw kunt eten als slavervanger? Ideaal als je nog een restje over hebt. Ook verse groene kruiden zijn voor mij onmisbaar. Ik verwerk ze in dressings, sausjes, beslag,... ze geven meteen smaak aan je gerecht!”
“Een week lang Belgisch koken? Dat was superleuk! Het gamma Belgische producten bij Carrefour is erg ruim en onze seizoensproducten zijn rijk en gevarieerd. Perfect voor originele en lekkere recepten! Het enige wat ik soms een beetje miste, waren mijn favoriete exotische smaken, zoals een hint van kerrie of ras el hanout. Vanaf nu combineer ik beide tijdens het koken: een Belgische basis op smaak gebracht met specerijen en kruiden van elders; dat is letterlijk het beste van twee werelden!”