De rijkdom van de zee in verrukkelijke recepten | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

De rijkdom van de zee in verrukkelijke recepten

Vis, schelp- en schaaldieren: waan je aan de kust met onze heerlijke recepten

Het zand, de zilte lucht en het geluid van de golven… we zijn al bijna aan zee dankzij onze zeevruchtenrecepten! Je moet niet per sé tot aan de kust gaan om de zee tot bij jou te brengen. Neem het deksel van je mosselpot en adem deze heerlijke geuren in. Proef deze vers gevangen zeebrasem, of deze garnalen van de Belgische kust. Vis, schelp- en schaaldieren schuiven bij aan tafel in overheerlijke recepten. We kijken met een frisse blik naar onze producten uit de zee en combineren hun authenticiteit en uitzonderlijke versheid met een flinke dosis originaliteit.

Gilbert Vanderlinden
Gilbert Vanderlinden
Verantwoordelijke visafdelings Carrefour

“Verse producten. Respect voor het milieu.”

"Wij maken er een erezaak van om verse en kwalitatieve producten te leveren, met zo weinig mogelijk tijd tussen de veiling en de toog van onze winkels. Om de populatievernieuwing van de verschillende soorten in stand te houden, respecteren we hun seizoensgebondenheid, maar weigeren we ook leveranciers die zich schuldig maken aan overbevissing. Zo promoten we verantwoordelijke aquacultuur en leggen we duurzame visserijtechnieken op."

GEGARANDEERD VLEESPERCENTAGE VAN 30%

Onze mosselen komen van Zeeland en zijn beschikbaar van half juli tot eind januari. Ze dragen het Kwaliteitsketen Carrefour label dat garant staat voor onberispelijke kwaliteit. Ze zijn het resultaat van een lokale productiemethode, met respect voor de producenten. De mosselen zijn rijk aan omega 3 en hebben een heerlijke jodiumsmaak.

SMAAK EN AUTHENTICITEIT

Onze zalm wordt gekweekt in de Noorse fjorden met het grootste respect voor het milieu. De voeding is rijk aan omega 3-vetzuren en gegarandeerd vrij van zowel ggo’s als antibiotica. Het ASC-label garandeert een duurzame aquacultuur.