Een feest op maat van elke gast | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Een feest op maat van elke gast

Een feest naar ieders wens!

 

Wanneer je de vraag stelt: “Hoe organiseer je nu een feest volgens de regels van de kunst?”, dan heeft iedereen een ander recept voor een geslaagd feest. Om er alles over te weten te komen, organiseerden we een feestmaal in avant-première. Het werd een mooie uitwisseling van ideeën, nieuwigheden, herinneringen en verlangens…

Traditie of vernieuwing? Klassiek menu of trendy recepten? Een gedekte tafel of een buffet? Feest met familie of met vrienden? Aan tafel zaten verschillende culturen, tradities en generaties, met onze gasten Kay, Broos, Grégory, Hanna, Heike, Vanessa, Elisa, Manon, Nora en Lilia. Zij deelden hun persoonlijke versies van hoe een feestavond eruitziet. Gezellig!

Heike
Heike
30 jaar

“In onze familie wordt Kerstmis alle eer aangedaan met een klassiek menu. Tradities zijn er om te respecteren!”

Vanessa
Vanessa
36 jaar

“Ik sta liever geen uren aan het fornuis op feestdagen. Gourmetschotels zijn een goed alternatief om zoveel mogelijk te genieten met onze gasten.”

Kay
Kay
27 jaar

“Cava! In onze familie houden we van bubbels. Er staat altijd een fles cava fris.”

Broos
Broos
30 jaar

“Een scheutje frambozensiroop, een verse framboos en champagne, een stijlvolle combinatie maar ook een heel aangename smaak, fris en zoet.”

Hanna
Hanna
21 jaar

“Wij houden van eenvoudig. Een gourmetschotel is gemakkelijk, het gaat snel, er is weinig voorbereiding aan en iedereen kan gewoon mee feesten.”

Greg
Greg
41 jaar

“Mensen denken vaak dat veggie saai is. Maar ze zijn helemaal verkeerd! Vorig jaar, bijvoorbeeld, hebben we een risotto gemaakt met champagne en saffraan. Een delicatesse!”

Elisa
Élisa
11 jaar

“Zachte taarten met een verrassing binnenin vind ik heerlijk, zeker als er karamel uitloopt, of als er kleine, krokante stukjes inzitten.”

Manon
Manon
11 jaar

“Vorig jaar heb ik zelf een grote kerstboom van bladerdeeg gebakken, gevuld met choco. Veel te lekker!”

Lilia
Lilia
44 jaar

“Op 1 januari hebben we een belangrijke traditie om het jaar goed in te zetten: we bereiden alles wat we graag eten.” 

Nora
Nora
64 jaar

“We voorzien altijd een tafel waarop we een uitgebreid buffet van zoetigheden serveren. Iedereen kan zijn bord naar eigen zin volscheppen.”

Al onze tips om indruk te maken op je gasten!

Astuces homard
Le meilleur du homard ! 

Vind een Carrefour-winkel in jouw buurt