Niet toegevoegd

Christmas sour
“In onze familie wordt Kerstmis alle eer aangedaan met een klassiek menu. Tradities zijn er om te respecteren!”
“Ik sta liever geen uren aan het fornuis op feestdagen. Gourmetschotels zijn een goed alternatief om zoveel mogelijk te genieten met onze gasten.”
“Cava! In onze familie houden we van bubbels. Er staat altijd een fles cava fris.”
“Een scheutje frambozensiroop, een verse framboos en champagne, een stijlvolle combinatie maar ook een heel aangename smaak, fris en zoet.”
“Wij houden van eenvoudig. Een gourmetschotel is gemakkelijk, het gaat snel, er is weinig voorbereiding aan en iedereen kan gewoon mee feesten.”
“Mensen denken vaak dat veggie saai is. Maar ze zijn helemaal verkeerd! Vorig jaar, bijvoorbeeld, hebben we een risotto gemaakt met champagne en saffraan. Een delicatesse!”
“Zachte taarten met een verrassing binnenin vind ik heerlijk, zeker als er karamel uitloopt, of als er kleine, krokante stukjes inzitten.”
“Vorig jaar heb ik zelf een grote kerstboom van bladerdeeg gebakken, gevuld met choco. Veel te lekker!”
“Op 1 januari hebben we een belangrijke traditie om het jaar goed in te zetten: we bereiden alles wat we graag eten.”
“We voorzien altijd een tafel waarop we een uitgebreid buffet van zoetigheden serveren. Iedereen kan zijn bord naar eigen zin volscheppen.”